2777
2789
عنوان

کاهش دلار ۷۲۰۰؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3211 بازدید | 166 پست

دلار هشت تومن با گریه میفروختن ملت  

بعد سایتها و کانال دلالی زده 14 ای تو رووح آدم دروغگووو   

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گول اینایی که میگن دلار سیزده چهارده تومنه رو نخورید

واقعا داره قیمتا شکسته میشه .اونا اینجوری میگن که مردم نفروشن .چون گفتن اگه یک پنجم دلارهای خونگی رو بفروشن به قیمت قبل برمیگرده 

مامان صبح گوجه سیب زمینی قیمت کرده بودگوجه5سیب زمینی هم چهارتومن والا توارزونی هم این قیمت ک شمامیگی ...

من گوجه خریدم چه گوجه ای سه تومن

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
دلار دلار دلار دلار دلار  دلار دلار دلار دلار دلار دلار دلار دلار دلار  دلار دلار دلا ...

با اینهمه دلار ک تایپ کردی باز قیمتش نره بالا یوقت😐☹

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
با اینهمه دلار ک تایپ کردی باز قیمتش نره بالا یوقت😐☹

آخییی الان داشتم برنامه کودک پروفایلتو میدیدم عاشقشم😍

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍
رب که هنوز همون ۱۸ت‌ پوشک هم ۲۵ دلار هم که ۱۴۲۰۰ هنوز که هیچی ارزون نشده😢

رب خریدم ۸۰۰۰ 

پوشک ۹۰۰۰ 

سیب زمینی هم ۱۵۰۰

گوجه ۲۵۰۰ خریدم ی ساعت پیش

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

دلار از تاریخ ۹۷/۸/۱ از مبادلات ایران به کلی حذف و ازرهای یورو-یوان چین - فرانک - پوند -ین ژاپن و دی ...

این هم درست باشه خوبه يجوري هم بده چون از چین جنس زیاد وارد میشه😓خدایا چیکار کنیم?