2777
2789
عنوان

کاهش دلار ۷۲۰۰؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3211 بازدید | 166 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🔴خبر فوری  مهم  فوری  مهم

🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨

💵 دلار از تاریخ ۹۷/۸/۱ از مبادلات ایران به کلی حذف و ازرهای یورو-یوان چین - فرانک - پوند -ین ژاپن و دینار جایگزین آن خواهد شد و دلار  بعد از  تاریخ فوق از معاملات و چرخه اقتصادی ایران خارج شده و هیچ ارزش دیگری نخواهد داشت

جالب که صرافی ها هم دیگر دلار نمیخرند

تنها راه  فروش دلارهای خانگی به بانکهای ملی  مرکزی باقیمت  4200 تومان امکان پذیر است.

درغیر اینصورت ازتاریخ ۹۷/۰۸/۰۱ دلار به عنوان یک برگ نقاشی اعتبار دارد

نمیدونم دیگه چقدر صحت داره

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

از صبح شبکه خبر داره زیرنویس میکنه سقوط قیمت ارز و طلا ادامه داره

نوشته قیمتهای اینترنتی واقعی نیستن و با ۱۵ سایت که مربوط به دلال ها بوده برخورو شده

گفت ارزهاتون رو به بانک بفروشید نه به صرافی ها و دلالها

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

دلار از تاریخ ۹۷/۸/۱ از مبادلات ایران به کلی حذف و ازرهای یورو-یوان چین - فرانک - پوند -ین ژاپن و دینار جایگزین آن خواهد شد و دلار  بعد از  تاریخ فوق از معاملات و چرخه اقتصادی ایران خارج شده و هیچ ارزش دیگری نخواهد داشت

جالب که صرافی ها هم دیگر دلار نمیخرند

تنها راه  فروش دلارهای خانگی به بانکهای ملی  مرکزی باقیمت  4200 تومان امکان پذیر است.

درغیر اینصورت ازتاریخ ۹۷/۰۸/۰۱ دلار به عنوان یک برگ نقاشی اعتبار دارد گول دلال ها را نخورید .

مامان صبح گوجه سیب زمینی قیمت کرده بودگوجه5سیب زمینی هم چهارتومن والا توارزونی هم این قیمت ک شمامیگی ...

همييييينه

معجزه همينه. 

شاهكارمون همينه كه از ارزونى هم ارزونتر ميشيم.   

اگه مردی بیا ایران ،زن باش

نميدونم چرا حس ميکنم ارامش قبل از طوفانه

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود