2789
عنوان

مشورت

93 بازدید | 19 پست

اگه خواهر کوچیکتون بیاد خونتون و از لباس هاتون بپوشه و ببره خونشون و پس هم نده و شما ببینی داره با مامانت از اون لباس ها استفاده میکنه چی کار میکنی ؟ خواهر من چند تا لباس و چادر مشکی و ساق دست و اینا برده و استفاده می کنه . منم اگه چیزی جا بزارم بازم همین وضعه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هیچی..

اگر بهشون نیاز نداری و مشکل مالی نداری و شوهرتم آدمی نیست که به این چیزا کار داشت باشه بزار بپوشه..

من خودم انقدر پیش میاد لباسی رو دیگه نخوام ولی چون کسی رو ندارم بدم اون بپوشه میزارم سر کوچه گداها ببرن..

خواهر ندارم ولی دختر عموم این کار رو کرد و دیگه وقتی اومد بهش لباس ندادم.

و گفتم بقیه لباس هام رو دیگه نمیخوام ولی از ابن به بعد اومدی لباس خودت رو بیار.

کلی لباس نازنینم رو برد و دیگه نیاورد.

من چند روز پیش دلی را شکسته ام*من را*به رسمیت بشناسید سنگ ها
هیچی.. اگر بهشون نیاز نداری و مشکل مالی نداری و شوهرتم آدمی نیست که به این چیزا کار داشت باشه بزار ...

آخه نه اونا نیاز دارن نه لباس های من کهنه و قدیمی بود . نه شوهرم کاری نداره ولی شده من لباس زیرمو اونجا شستم گذاشتم بعدا دیدم استفاده شده توسط مامانم !!!

خوب میتونید بگین چقدر اون لباس دوست دارین و برای یک مهمونی یا مراسمی در نظر دارین بپوشینش که ناراحت ...

گفتم مثلا عه این لباسم اینجا بود چقدر دنبالش گشتم ولی گفت وا خوب بهت پس میدم گدا !!! تازه سایزشم به من نمیخوره

گفتم مثلا عه این لباسم اینجا بود چقدر دنبالش گشتم ولی گفت وا خوب بهت پس میدم گدا !!! تازه سایزشم به ...

تغییر رویه بدین و لباس هاتون جایی پنهان کنید که اینجور هر دو طرف اذیت نشید و شما هم تو رودربایستی قرار نگیرید

لباس زیر مگه شخصی نیست!

چرا منم دیگه استفاده اش نکردم . ولی روسری گیره روسری ساق دست چادر مشکلی بلوز .... همه رو بردن و مشغولن باهاشون . وضع بابامم خیلی خوبه . حالا من هر روز باید برم ساق دست و گیره روسری بخرم !