2821
2789
عنوان

مهره ی مار😎

175 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها نظرتون راجبه ادمایی که خیلی زود دورشون پر میشه بدون اینکه کار خاصی کنن ،یه عالمه دوست پیدا میکنن .. چیه ؟! خوشگلن؟! جذابن؟! خوش کلامن؟! خوش تیپن ؟! من خودم دیدم کسایی که این خصوصیاتم نداشتن ولی انگار مهره ی دارن.. 🤔

تعداد رای : 1
نظرسنجی
3
1
100%
2
0
0%
1
0
0%
کاش میشد سرنوشتو از سرنوشت 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خوش کلامن

مهر مار همون لفظ صحبت و نحوه برخوردشونه😜

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

دایی من زن همسایه پایینیشون علنن ازداییم خاستگاری کرد واسه دخترش ینی مادر دختر چندماهه اویزونن داییمم بیشعورا 😶😶😒😒

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
یکم کلاس بذاری و خوش پوش و شیک باشی دورت جمع میشن     دیدم ک میگم

وای آره

باورت نمیشه.آبجی من وقتی با دوستاش بیرونه بعد بابا می ره دنبالش ، می شینه عقب یعنی میخواد نشون بده بابام تاکسیه یا اسنپه😐

یکم بیشتراز خواهرت بگو تا یاد بگیرم 😄 جدی میگم

خیلی حساسه و وسواس خیلی خاصی رو ظاهرش داره

که لباسها با هم ست باشن و مرتب و اتو کشیده

آرایش هم میکنه توله

بعد با همه خوب حرف میزنه حتی اگه از طرفش بدش بیاد،به روش نمیاره

خیلی هم تو خونه به مامان بابای بیچاره م زور میگه و خیلی هم پرتوقعه!

بازم مامان بابام بیشتر هوای اونو دارن!😢 منم این وسط مظلوم واقع شدم

بعد خیلی مهمه حد خودتو با هر کسی رعایت کنی، خیلی به بقیه رو ندی که هر حرفی بهت بزنن یا حتی پشت سرت چیزی بگن

یکم کلاس بذاری و خوش پوش و شیک باشی دورت جمع میشن     دیدم ک میگم

تعریف نباشه عزیزم از تیپو قیافم همه تعریف میکنن ولی کلاس نمیتونم بزارم 😞همیشه خودمونی میشم فکر میکنم همینه ایراد کارم چون الان هرکی بیشتر بی محلی کنه بیشتر جذبش میشن

کاش میشد سرنوشتو از سرنوشت 
2825
2823
2791
2779
2792