2777
2789
عنوان

بی بی چک من+عکس

277 بازدید | 20 پست

سلام من ۱۲ روزه تاخیر دارم و پریود نشدم وسط سیکل هم ترشح صورتی داشتم بعد موعد هم علائم بارداری دیشب بی بی گذاشتم نظرتون چیه؟

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خودمم فک‌میکنم منفیه

اگه باردار بودم تا الان پر رنگ شده بود

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

منفیه متاسفانه 

عقب انداختی؟

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
من دوتا زدم فورا مثبت شد رفتم ازمایش دادم عصر جوابش میاد

ایشالا ازمایشتم  مثبت میشه عزیزم لک لانه گزینی هم داشتی؟؟؟

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
ایشالا ازمایشتم  مثبت میشه عزیزم لک لانه گزینی هم داشتی؟؟؟

گاهی وقتا زیر دلم درد میکرد لک والا نمیدونم اگرم داشتم متوجه نشدم باید 25 شهریور میشدم ک نشدم منم بیخیال بودم گفتم مثل عادت های قبلیمه میوفته عقب اخه هرماه میوفتاد عقب پریروز زدم مثبت شد شوکه شدم چون قصدشو نداشتم فعلا

خداجونم شکرت هزار بار شکرت بابت نی نی،، باارزش ترین هدیه رودادی.انشالله همه ی منتظرا دامنشون سبز شه آمین

واااااااااای خدای بزرگ دامن همه منتظر هارو سبزکن. 

من ناخواسته باردار شدم بی بی چکم باعث گریه م شد از سر ناراحتی. 

اما برای همه منتظرا از صمیم قلبم دعا میکنم با دیدن بی بی چکشون گریه کنن از سر خوشحالی 😍😍😍

واااااااااای خدای بزرگ دامن همه منتظر هارو سبزکن.  من ناخواسته باردار شدم بی بی چکم باعث گریه ...

وای منم مثل شما از پریروز همش دارم گریه میکنم

خداجونم شکرت هزار بار شکرت بابت نی نی،، باارزش ترین هدیه رودادی.انشالله همه ی منتظرا دامنشون سبز شه آمین
وای منم مثل شما از پریروز همش دارم گریه میکنم

عیب نداره عزیز دلم هدیه خداست نبینم جایی به این و اون  بگی ناخواسته، هدیه خدابوده، خداداده 

منم به همه همینو میگفتم

خداروشکر کن ان شاء الله سالم باشه 

چند ماه بگذره عاشقش میشی 

عیب نداره عزیز دلم هدیه خداست نبینم جایی به این و اون  بگی ناخواسته، هدیه خدابوده، خداداده  ...

بخدا من عاشق بچم همین دیشب داشتم باهاش حرف میزدم قربون صدقش میرفتم