2777
2789
عنوان

یخچال ایرانی چی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1668 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیز دلم

ما باید حقیقت را می‌گفتیم.و حقیقت این بود: «نه، اصلاً حالم خوب نیست.»اما هیچکس نمی‌دانست چطور با شنیدن این حقیقت کنار بیاید، بنابراین ما راه‌های دیگری برای بیان آن پیدا کردیم...و از هر جایگزین دیگری استفاده کردیم: موادمخدر، مشروبات الکلی، مواد غذایی، پول، بازوهای‌مان، بدن‌های دیگر. ما به حقیقت خود، به جای صحبت کردن از خود غیرواقعی‌مان، عمل کردیم و گند همه‌چیز درآمد!اما ما فقط می‌خواستیم صادق باشیم

من الکترو استیل خریدم عالیه

دوستم همزمان با من سامسونگ خرید با اینکه محافظ داشت تو قطع و وصل شدن برق تو تابستون بردش سوخت

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
من خیلی تحقیق کردم الکترو استیل عالیه اسنوا هم خوبه اما چون فیریزرش کشو بندی نداشت دوس نداشتم الکت ...

قیافشون خوب نیس صدا میدن الکترواستیل ها...اسنوا کشو بندیش خوب بود طرح ساید سامسونگ بود

ما باید حقیقت را می‌گفتیم.و حقیقت این بود: «نه، اصلاً حالم خوب نیست.»اما هیچکس نمی‌دانست چطور با شنیدن این حقیقت کنار بیاید، بنابراین ما راه‌های دیگری برای بیان آن پیدا کردیم...و از هر جایگزین دیگری استفاده کردیم: موادمخدر، مشروبات الکلی، مواد غذایی، پول، بازوهای‌مان، بدن‌های دیگر. ما به حقیقت خود، به جای صحبت کردن از خود غیرواقعی‌مان، عمل کردیم و گند همه‌چیز درآمد!اما ما فقط می‌خواستیم صادق باشیم
قیافشون خوب نیس صدا میدن الکترواستیل ها...اسنوا کشو بندیش خوب بود طرح ساید سامسونگ بود

قدیمی‌اشون صدا میده جدیدا نه 

اتفاقا قیافه الکترو استیل خوشم اومد چون روی درش یه در کوچیک داشت ک میشد توش چن تا بطری آب گذاشت

بدون اینکه در یخچال باز کرد