2777
2789
عنوان

چشم شور عمه😤

389 بازدید | 31 پست

بچا من پراید ۱۱۱ اردیبهشت خریدم ۲۳۶۰۰ این چند ماهه باهاش رانندگی کردم. بعد بابام رفت به عمم گفت که تو ارزونی ماشین خریدم دقیقا عصرش خواهرم پشت ماشینم نشست خواهرم که تا حالا تصادف نکرده بود تصادف کردیم ماشین صفر سپرش داغون شد

چشم شور تا چه حد اخه😤

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه ربطی به عمه داره.بابات رفته جار زده تو ارزونی ماشین خریدیم

واقعا ربط نداره! هر وقت اومد خونمون یه بلایی سرمون اومد واقعا چشمش شوره

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

بیچاره عمه اگه به خالت گفته بود و این اتفاق میفتاد به خاله هم ربطش میدادی???.?.

نه دیگه فقط عمه هان🙄🙄

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
بییچاره عمه هاا .

عمه من خیلی موجود عوضیه . اگه کارهاش بگم که چی کار با زندگیمون کرد

سلام . سعی کنین داشته هاتون رو  نگین و صدقه بدین. چشم شور وجود داره واقعا  اما به روش نیارین بهتره

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸