(نازی) مدیر عضویت: 1391/07/12 تعداد پست: 2108 عنوان ریفلاکس | مشاهده متن کامل بحث + 1777 بازدید | 32 پست سلام دوستان کسی هست که ریفلاکس داشته باشهچه دارویی مصرف کرده که خوب بشهوقتی خوب بشه دیگه نیازی به مصرفه دارو هستمیشه با وجوده ریفلاکس و سرفه باردار شد خدایا شکرت 1391/10/11 | 23:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریا338 عضویت: 1391/01/19 تعداد پست: 1887 ببین کلا اگه دکتر احساس کنه رفلاکس خفیف داری، بهت همین داروها رو میتونه بده بدون آندوسکپی.تو ساختمان پزشکان بیمارستان آتیه دکترهای خوبی هستن.یکی از دکترهای منم تو بیمارستان تهران کلینیک هست.کلا دکترهای گوارش اونجام خیلی خوبن.ولی سعی کن حتما برای تشخیص پیش دکتر بری عزیزم.کی میخوای مامان بشی ایشالا؟ دخمل گلم
(نازی) مدیر استارتر عضویت: 1391/07/12 تعداد پست: 2108 مرسی عزیزم پس باید حتما برم دکتر خسته شدم از بس رفتم دکتر گفت شاید با استفاده رانیتیدین خوب بشمدلم می خواد زودتر بتنم اقدام کنم خدایا شکرت
پریا338 عضویت: 1391/01/19 تعداد پست: 1887 منم چند ماه به خاطر همین درمان گوارش معطل شدم و نتونستم اقدامو شروع کنم. الان 2 ماهه که شروع کردم اقدامو دخمل گلم
پریا338 عضویت: 1391/01/19 تعداد پست: 1887 رفلاکس که کلا هیچ وقت خوب نمیشه.دکتر هام گفتن که تا آخر عمر با آدم میمونه.باید روش زندگی و غذا خوردنتو کمی تغییر بدی.مثلا منو شوهرم زیر پایه تختمون آجر گذاشتیم، یه خورده سراشیبی شده. برای من بهتر شده و اسید معده م دیگه بالا نمیادمن مری م التهاب داشت به خاطر رفلاکس. دارو خوردم تا اون التهاب خوب بشه و به زخم تبدیل نشه دخمل گلم
(نازی) مدیر استارتر عضویت: 1391/07/12 تعداد پست: 2108 ممنون از راهنماییت عزیزم حتما میرم دکتر امیدوارم زودی نی نی دار بشی خدایا شکرت
پریا338 عضویت: 1391/01/19 تعداد پست: 1887 ایشالا که زودتر خوب بشی عزیزم.مراقب خودت باش.کلا فست فود نخور. نوشابه هم اصلااااااااا نخور.من هر دفعه که یه قلپ نوشابه میخورم، اون قسمت مری م که التهاب داشت قبلا چنان میسوزه که خدا میدونه.نوشابه افتضاحه.موقع غذا هم اصلا آب نخور.دکترم گفته یه ساعت قبل از غذا یا دو ساعت بعد از غذا باید آب خورد. نه وسط غذاایشالا که بهتر بشی دخمل گلم
(نازی) مدیر استارتر عضویت: 1391/07/12 تعداد پست: 2108 حتما رعایت میکنم من ببین غذا خیلی اب می خورم به خاطره این که کم غذا بخورم خدایا شکرت
پریا338 عضویت: 1391/01/19 تعداد پست: 1887 من تو بیمارستان تهران کلینیک آندوسکپی کردم. یه عمری به خاطر وحشتی که از آندوسکپی داشتم نمیرفتم دکتر.تا اینکه رفتم اونجادکترم خودش آندوسکپی کرد. قبلش یه آمپول خواب بهم زدن. من نیم ساعت خوابیدم و هیچی نفهمیدم بعد که بیدار شدم دیدم تموم شدهفیلمشم بهم دادن.خدا رو شکر خییییییلی راحت بودانقدر خوب بود که من حاضرم هر روز برم آندوسکپی :) دخمل گلم
پریا338 عضویت: 1391/01/19 تعداد پست: 1887 هر کدوم از دوستام که جاهای دیگه آندوسکپی کردن میگفتن که تا یه هفته انقدر گلوشون میسوخته که نمیتونستن چیزی بخورن.ولی من بالافاصله بعد از آندوسکپی اومدم خونه و ناهار خوردم. اصلا هم مشکلی نداشتم دخمل گلم
پریا338 عضویت: 1391/01/19 تعداد پست: 1887 میدونم نازی جونم من خودم از تو بدتر بودم.ولی اونجا که رفتم واقعا عالی بود.یعنی کلا روششون اینه که برای هر کسی که آندوسکپی میکنن، قبلش آمپول خواب بهش میزنن که نیم ساعت به خواب عمیق میره و بعدش بیدار میشه.واقعا راحت بود.ببین به نظرم اول یه دکتر داخلی برو. که البته با تجربه و وارد باشه.اون بهت میگه که ممکنه سرفه هات از گوارش باشه یا چیز دیگه.من پیش یه دکتر متخصص داخلی رفتم تو آتیه و اون یه سری داروهای معده بهم داد. که اون موقع ورم معده داشتم و با داروهایی که اون داد خوب شدم دخمل گلم