خواستم بدونم اگه کسی قانونی بره ترکیه برای کار کردن واقعامیتونه کار پیدا کنه؟ بدون هیچ سابقه کاروتحصیل نامزددوستم میخواد برا6ماه بره ترکیه توروخدا راهنماییش کنید بدجوری میترسه
عزیزم من ساکن ترکیه هستم قانونی بیاد یعنی چی؟؟؟؟منظور ازکلمه قانونی چیه؟؟؟؟
باهمون پاسپورت وویزا بیاد برا6ماه بعد دوباره برگرده باز بره. توروخدا اگه میشه راهنمایی کنید دوستم بد جوری حالش بده شوهرشم پاشو کرده تو یه کفش که اونجا بهترین موقعیت هاهست همه چی عالیه حقوقش بالاس و این حرفا واقعاهمچین چیزی هست؟
ترکیه اومدن الان اشتباهه قانونی یا غیر قانونیش فرق نداره اینکه چطوری بیای اگر کار ومکان زندگیت از قبل از ایران مشخص هست اکی بیاد وگرنه تا بیاد خونه پیدا کنه و کار دوتای اون شش میلیون خرجش میشه درثانی فقط سه ماه میشه بمونه برای مدت بیشتر ک نمیشه اقامت میخاد ک گرفتن اقامت خودش ی پروسه جدا و پرهزینس
باهمون پاسپورت وویزا بیاد برا6ماه بعد دوباره برگرده باز بره. توروخدا اگه میشه راهنمایی کنید دوستم بد ...
آره عزیزم حقوقش بالا هست اما نه واس همه کسی ک تازه از راه میرسه اصلا از این خبرا نیست دولت ترکیه دیگه مهاجر نمیپذیره باید اقامت بگیره باید کیملیک (مثل کارت ملی)ماست داشته باشه واس حقوق خوب و بیمه ک اونم گرفتنش طولانیه اصلا چنین کاری نکنه الان اینجا بشدت سرده فصل سرما کار خیلی کمترره
ترکیه اومدن الان اشتباهه قانونی یا غیر قانونیش فرق نداره اینکه چطوری بیای اگر کار ومکان زندگیت از قب ...
یعنی کرایه خونه و خرجش از حقوقش بیشتر میشه؟ یعنی کار براش پیدا نمیشه؟ مثلا کار تو رستوران یاهرحای دیگه؟ دیروز دوستم اومده بخداازبس گریه کردفقط نی نی سایت به ذهنم رسید چون من واقعاتواین کار سرزشته ای ندارم که راهنماییش کنم. ظاهرانامزدش گفته6ماه میخواد بره یعنی بیشتراز3ماه نمیشه موند اونجا؟
یعنی کرایه خونه و خرجش از حقوقش بیشتر میشه؟ یعنی کار براش پیدا نمیشه؟ مثلا کار تو رستوران یاهرحای دی ...
بدون ویزا فقط سه ماه بعدم این سه ماه ایشون اجازه کار ندارن چون کیم لیک ندارن شاید جایی کار بهش بدن اما حقوقی ک شما میگین واس این کارا نیست کرایه خونه و مخارجم اینجا زیاده اصلا کار تو رستوران حقوقش شش تومن نمیشه