2821
2789
عنوان

دیگه نمیتونم

337 بازدید | 18 پست

بچه ها من دیگه تحملم تموم شده پنج ماهه اومدم سر زندگیم یک و دویست حقوق شوهرم هست خودم هم نیمه وقت کار میکنم ولی حقوق خودم خیلی کمه ساعتش هم کم هست مثلا روزی دو ساعت آخه تدریس میکنم هر ماه که حقوق رو میدن قسط و قبض اینا و رو میدیم و یکم خرید برای خونه دیگه تموم میشه تا آخر ماه مجبور میشیم قرض کنیم همه چی گرون شده دیگه نه تفریحی نه چیزی خسته شدم امروز صبح بیدار شدم گریه کردم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا برات ناراحتم

منم حقوقم رو که گرفتم این ماه از پنجم فقط 60 تومن موند اونم خرج شد الان 10 تومن تا پایان ماه با یه مقدار بدهی برام مونده

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...

گریه نداره الان همه اینجورین فقط باید یه کم قناعت بیشتر کنید تا انشالله درست بشه همه یه دوران سختی تو زندگیشون بوده واینو بدون شوهر شما الان خیلی حالش از شما بدتره و نیاز به همدم داره که شما باشید 

واقعا برات ناراحتم منم حقوقم رو که گرفتم این ماه از پنجم فقط 60 تومن موند اونم خرج شد الان 10 تومن ...

منم‌ امروز دقیقا ده تومن تو کیفم بود شوهرم موقع رفتن پول ماشین نداشت دادم بهش

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
گریه نداره الان همه اینجورین فقط باید یه کم قناعت بیشتر کنید تا انشالله درست بشه همه یه دوران سختی ت ...

پولی نمیمونه که بشه قناعت کرد عزیزم 

حق داری عزیزم درسته با گریه کردن چیزی عوض نمیشه اما  گریه کردن و خالی کردن خودت بهتر از اینه که تو خودت بریزی ،بعد ش سعی کن خودتو با مطالعه و رقص سرگرم کنی 

اینجا همه چی درهمه 
ای خواهر والا دیگه کار نیمه وقت جواب نمیده ما تازه ترکیه هستیم من دوشیفت ک هیچ شبا تا صبحم سرکارم

آخه قبلا تمام وقت کار میکردم ولی خوب نبود باز هم پولش کم بود رشته من علوم تربیتی هست واس تدریس تو غیر انتفاعی اینا کم میدن بخدا یجا رفتم کاش تدریس آمادگی گفت ماهی دویست هنگ کردم

آخه قبلا تمام وقت کار میکردم ولی خوب نبود باز هم پولش کم بود رشته من علوم تربیتی هست واس تدریس تو غی ...

خیلی عوضین میدونم اینجا شاید ساعت کارش زیاد باشه اما حقوقش سختی کارو واقعا از تن آدم بیرون می‌کنه آخه یک و دویست خیلی کمه خیلی واقعا همسرتون باید قدرشما رو بدونه خیلی