2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 85 پست
مهرنوش گزاشتم اجرا بعد بهش زنگ زدم گفتم زندگیم کجایی می‌خوام بیام باهات صحبت کنم دلم تنگته بعد با ما ...

اموالی به نامش بود ؟

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بود ولی همه رو به اسم خواهر زاده زد که به من چیزی نرسه ولی من آخرش مهرنوش ازش کردم

مهر نوش کردی؟🤔

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
بود ولی همه رو به اسم خواهر زاده زد که به من چیزی نرسه ولی من آخرش مهرنوش ازش کردم

شوهر من اموالی نداره چند ماهیه به کل ازش بیخبرم حقوقم نمیدونه داره یا نه به نظرت میتونم حقمو بگیرم ازش 

اگه بتونی بندازیش زندان مجبور میشن خودش یا خوانوادش مهرتو بدن

اینجوری که گفتی خیلی سخته بندازمش زندان که 

هی باید برم و بیام 😕 سند میزاره 

از طرفی هم خیلی اذیتم کردن خودش و خانوادش خودشم ولم کرد یعنی جداییم به خواست خودم نیست نه مهرمو میده نه تکلیفمو روشن میکنه از خوداشه من ببخشم ولی خیلی زورم میاد ببخشم اخه از یه طرفم میبینم خیلی دوندگی داره اخرشم بتونم بگیرم یا نه 

الان راضی هستی اززندگیت؟؟ من ۲۰سالمه 

عزیزم میدونی من ناراضیتم بابت سنمه یکی هم مادرشوهر و پدرشوهرم از بس بیشعورن و اذیت میدن و تو یه ساختمونیم من خیلی اذیت میشم طبقه بالا هستیم ولی من ناراضیم خیلی بهم بدی میکنن هیچ دلخوشی نسبت ب پدر و مادر شوهرم ندارم از بس بدی میکنن گاهی اوقات میزنه ب سرم میخوام بیخیال شوهرم بشم ب نظرم ازدواج مجدد نکن ک پشیمون میشی نکن