2777
2789
عنوان

بیاید+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2427 بازدید | 134 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

دخملی طی سفر به شهر دوست داشتنی شیراز😍

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
واقعا هر بچه به يك چيز گرايش داره اما نقاشي باحالي بود 

خودشو باید ببینی😆شخصیت خاصی داره انصافا.‌قلدر درعین حال دل رحم. خشن پر مو و ماشاا... درشت اندام نسبتا. بشدت علاقه مند به تفگ و بکش بکش. ولی از اون طرف کتک خور و بی دفاع درمقابل غریبه. کل نقاشی هاش جنگیه. میگه میخوام پلیس ضد شورش بشم. دورتادورش تفنگ و نارنجک و ...گذاشته خوابیده😑

ترو خدا خوراكي نزاريد طاقت ندارم الان بستني برداشتم اه

قرمه سبزی یا خورش بادمجونم نزارم؟😁

خودشو باید ببینی😆شخصیت خاصی داره انصافا.‌قلدر درعین حال دل رحم. خشن پر مو و ماشاا... درشت اندام نسب ...

خداي من چه بچه اي ماشاءالله دوسش دارم 

ماشاءالله تخيل دمش گرم 😘😘😘😘