یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
نه اینو باید همون موقع به خانواده ش می گفت، الان نمیشه به پسره بگه که، بعدم به نظر من هیچ چیزی توی این دنیا پنهان نمی مونه، صداقت از همه کاری بهتری، در هر صورت همه ما نظر هامون رو گفتیم بعد از این تصمیم با خودشه، صلاح مملکت خویش خسروان دانند🌷🌷
به زنها باید گفت ، یادشان آورد ، که بودنشان ، حال زمین را خوب می کند...🌹
من دكتر متخصص اين موضوع رو ميرم گفت از استخر و حوله و توالت فرنگي و ... منتقل نميشه فقط جنسي
ببین همین الان تو همین صفحه دونفر هستین که یکی میگه که دکترش گفته منتقل نمیشه یکی میگه گفته منتقل میشه یعنی کاملا مخالف هم حرف زدن
از کجا واقعیت رو باید بفهمیم کی راست میگه؟!
اصلا برام مهم شده باید آخرین مقالات دنیا درباره این بیماری رو بخونم
"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
من ميرم پيش دكتر نادره بهتاش متخصص اين موضوع ه خودش به من گفت : چون زندگي ها بهم نخوره ، ما به خيل ...
عجب!!!
اگه فقط رابطه جنسی باشه خب ادم خیالش راحته نمیگیره ولی چیزای دیگه هم باشه یعنی هر روز درمعرض مبتلا شدن هستیم
"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بدون بيمه حدود ٣٠٠ تا ٤٠٠ تومان هرجايي آزمايشش كامل نيست بيمارستان نيكان و آزمايشگاه آرمين از جاها ...
مرسی گلمممممممممم
بدون بيمه حدود ٣٠٠ تا ٤٠٠ تومان هرجايي آزمايشش كامل نيست بيمارستان نيكان و آزمايشگاه آرمين از جاها ...
ببین عزیزم پزشک عمومی مینویسه؟؟