2777
2789
عنوان

آزمایش hpv

2917 بازدید | 44 پست

بنظر شما کسیکه یه بار زگیل مقعدی بزنه بعد فریز کنه دیگه نزنه شاید hpvداشته باشه؟؟

توروخدا بگین دوستم داره ازدواج میکنه اگه خانوادس بفهمن یا پسره بفهمه میکشنش

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داشتن رو فکر کنم داشته باشه چون با فریز سطح پوست خوب میشه ویروس تو خون هست

حالا یه بیماریه دیگه چرا بکشن

تو همین نی نی سایت یه تاپیک دیدم خیلیا گفته بودن داشتن و فریز کردن و اینا

ولی بگه مخفی نکنه خب

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
تاجاییکه یادمه ویروس تو محیط بیرون امکان زنده بودنش وجود نداره فقط تو تو بدن یا مایعات بدن مثل خون

وجود داره فعال نیست وقتی وارد بدن بشه فعال میشه اما هست تو بدن که بوجود نمیاد داخل بدن فعال میشه

آخه بهش تجاوز شده قبلا

و خانوادش نمیدونن بمن گفت باهم رفتیم دگتر زگیلهاسو فریز کرد آزمایش ایدز و هپاتیت داد که منفی بودن همه

حالا واسه ابن بیماریhpvمیترسه

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
ربطی نداره از شلنگ الوده هم ممکنه باشه یا دست الوده

نمیدونم میگن فقط رابطه جنسی اینکه میگن شلنگ و استخر و ژیلت واسه اینکه بد جا نیفته تو جامعه 

آخه زگیلشم دقیقا توی دهانه واژن یا توی مقعد به وجود میاد مثل اینکه