2777
2789
عنوان

دکتر گفت بچه...

161 بازدید | 14 پست

سلام..هفته ۳۳ هستم..دکتر گفت بچت سرش اومده پایین ولی دهانه رحمت بستس..دوهفته استراحت کن ..بچمم از همون هفته ۱۸ سرش پایین بود..کسی بوده مورد مشابه داشته باشه؟کی زایمان کردی؟

یعنی سفالیک شده؟؟ بچه منم ۳۲ هفته رفتم گفت اومده پایین. اصن شکم اومد پایین ولی دکترم گفت کمربند بارداری ببند. طبیعیه.

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی سفالیک شده؟؟ بچه منم ۳۲ هفته رفتم گفت اومده پایین. اصن شکم اومد پایین ولی دکترم گفت کمربند بارد ...

سفالیک بود...

گفت اومده پایین تر..جاش اومده پایین..جای خود بچه را تو سونو دید

سفالیک بود... گفت اومده پایین تر..جاش اومده پایین..جای خود بچه را تو سونو دید

دکتر سونو گفت یا دکتر خودت؟؟ ببین دکتر سونو چرت زیاد میگه ها فقط نظر متخصص مهمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
دکتر سونو گفت یا دکتر خودت؟؟ ببین دکتر سونو چرت زیاد میگه ها فقط نظر متخصص مهمه

دکتر خودم سونو کرد...دفعه قبل گفت جاش خوبه ولی دوهفته بعد ک رفتم گفت جاش یکم اومده پایین و مراقب باش و برو دوهفته استراحت

دکتر خودم سونو کرد...دفعه قبل گفت جاش خوبه ولی دوهفته بعد ک رفتم گفت جاش یکم اومده پایین و مراقب باش ...

اگه دهانه رحمت باز نشده خطرناک نیست. استراحت کن خب استرس برات سم. انشالله که سر وقتش میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40