2777
2789
عنوان

درمانده ام😢😢

308 بازدید | 13 پست

سلام.پسرم ۸سالشع چندجا بردم دکتر میگن ریتالین باید مصرف کنه بعضی ها هم میگن نهههه ضرر داره معتاد میشه.خیلی اذیت میکنه پرخاشکره.آرامو قرار نداره.حرف گوش نمیده از تکالیفش فراریه.حواسپرته.گاهی ازش متنفر میشم  میگم عجب غلطی کردم بچه آوردم.ازاولم بچه بدقلقی بود همسرمم بهش میگم اونم خسته شده گاهی میزندش که من خیلی بدم میاد واجازه نمیدم.نظرتون چیه دوباره ریتالین بدم؟عوارض داره؟تحربه ای دارین؟ راستی قرصم میخوره خیلی خیلی حرف میزنه😖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط و فقط به حرف متخصص گوش کن 

وقتی یه ترکیبی رو بدن بچه نداره لازمه با دارو به مغزش برسونی نه با توصیه های خانگی و عوامانه ازش دریغ کنی و هر سه تون عذاب بکشین خصوصا خودش که مدام سرزنش میشه و کتک میخوره لابد

حال متکلم از کلامش پیداست

عزیزم اگر صد در صد تشخصی adhd گرفتین باید هر دارویی که دکتر میده رو مصرف کنی،اگه شک داری چند جای دیگه هم ببر روانشناس بالینی کودک و نوجوان تا مطمعن شی،بعد اگر ارجاع دادن روانپزشک کودک حتما داروهاش رو به موقع بهش بده 

به حرف دیگران هم گوش نکن،در ضمن در کنار دارو نوروفیدبک هم خیلی مفیده برای تمرکز و بیش فعالیش

بازم سوالی داشتی بپرس ازم

من ی نفرو میشناسم در حد همینایی که میگی شاید بدتر تو مدرسه همه ازش شاکی تو خونه تو محله اینجور بچه ها فقط دنبال توجه هستن توجه ای که شما فکر میکنی نه توجه ای که خودش بخواد بازی های فکری براش بگیر بهش مسئولیت بده و کلا ازش کار بکش بذار انرژیش تخلیه بشه فقط و فقط با آرامش باش حرف بزن قرص رو پزشک تجویز کرد؟

دوست صمیمی پسرم کلاس اول همین شرایط  بسیار شیطو ن بیحواس طوری که خط اول املا اگر کلمه رو درست می نوشت خط دوم فراموش میکرد باید چه شکلی بنویسه و به شدت پرحرف ولی با روان درمانی خیلی بهتر شده  و قرص ریتالین  مصرف نکردحالا شما هم بیشتر پیگیری کن ببین چی صلاحه

وزن فعلی ۹۶  هدف اول ۸۹  وزن هدف اخر۷۴  قد ۱۶۶  من مطمینم با صبر و تلاش به هدفم میرم