2777
2789

از من میپرسید اولن همیشه شکر گذار باش حتی برای کوچکترین چیزا. واسه هزار تومنم شکر گذار باش نگو چرا کمه . دومن زیاد دو دو تا چارتا نکن به عبارتی خسیس بازی در نیار مدیریت کن مخارجتو ولی خساست نه. 

تو گوگل سرچ کن در مورد قانون جذب

برو کانال امیر شریفی رو پیدا کن تو تلگر ام

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کانالشو دارین؟میشه ادرسشو بدین؟

ن عزیزم تو دورش هستم

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم
 چی هست قانون جذب میشه توضیح بدی گلم

قانون ک به هرچی فک کنی بش میرسی 

تاثیر داشته براتون قانون جذب

دو سه ماهه شرو کردم چندتا جذب داشتم بزرگترینشم خرید خونس ک تو همین چند روز داره اتفاق میفته😁