2789
عنوان

استانبول

445 بازدید | 16 پست

نمیشه برای اقامت رفت؟؟؟شوهرم میگه قبول نمیکنن پس چرا یکی از فامیلای دورمون رفته 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
اگه ترک باشی که راحت قبول میکنن با چه شرایط میخوای بری؟

ن ترک نیستیم یعنی چی با چ شرایطی؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن ترک نیستیم یعنی چی با چ شرایطی؟

تحصیل

سرمایه گذرای

اشتغال

.... چی؟! 

شرایطت چی؟

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
تحصیل سرمایه گذرای اشتغال .... چی؟!  شرایطت چی؟

فقط دوس دارم برم سرمایه گذاری ک ن تحصیلم ک ن همون اگه برای اشتغال بریم دیگ

منم خيلي دوست دارم برم

بیا بریم من دیگ حالم از اینجا ب هم میخوره☹️😊

فقط دوس دارم برم سرمایه گذاری ک ن تحصیلم ک ن همون اگه برای اشتغال بریم دیگ

برای اشتغال باید تحصیلات خاصی داشته باشی

شرایطش رو نمدونم

یا باید ی کار رو شروع کنین فکر کنم

کار افرینی

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
عزیزم ترکیه که خیلی راحت اقامت میده باخرید اپارتمان حتی با اجاره اپارتمانم اقامت سه ساله میده 

راست میگی یعنی اگه ی اپارتمان اجاره کنیم میتونیم سه سال بمونیم اونجا؟

بريم به خدا.تا حالا رفتي استانبول؟

نه نرفتم یکی از فامیلامون رفته هی عکس میذاره دلمونو اب کرد 😭😭😭

والا من پسرعموم ۳ ماهه اونجاس نمیدونم اقامتو چجوری گرفته ولی پیش یکی از دوستاش کار میکنه

خوشبحالش اگه اینطوری ک دختر اذری گفت باشه خیلییی خوبه