_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 عنوان استانبول 445 بازدید | 16 پست نمیشه برای اقامت رفت؟؟؟شوهرم میگه قبول نمیکنن پس چرا یکی از فامیلای دورمون رفته ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️ 1397/07/09 | 20:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شمعدونی۶۴ عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 17729 اگه ترک باشی که راحت قبول میکننبا چه شرایط میخوای بری؟ من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 اگه ترک باشی که راحت قبول میکنن با چه شرایط میخوای بری؟ ن ترک نیستیم یعنی چی با چ شرایطی؟ ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
شمعدونی۶۴ عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 17729 ن ترک نیستیم یعنی چی با چ شرایطی؟ تحصیلسرمایه گذرایاشتغال.... چی؟! شرایطت چی؟ من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 تحصیل سرمایه گذرای اشتغال .... چی؟! شرایطت چی؟ فقط دوس دارم برم سرمایه گذاری ک ن تحصیلم ک ن همون اگه برای اشتغال بریم دیگ ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
هلنااااااااااا عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 2773 من برا مسافرت رفتم يه بار...عاشق اونجا شدم و دست از پا دراز تر برگشتم
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 منم خيلي دوست دارم برم بیا بریم من دیگ حالم از اینجا ب هم میخوره☹️😊 ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
شمعدونی۶۴ عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 17729 فقط دوس دارم برم سرمایه گذاری ک ن تحصیلم ک ن همون اگه برای اشتغال بریم دیگ برای اشتغال باید تحصیلات خاصی داشته باشیشرایطش رو نمدونمیا باید ی کار رو شروع کنین فکر کنمکار افرینی من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
دختراذري عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 7161 عزیزم ترکیه که خیلی راحت اقامت میده باخرید اپارتمان حتی با اجاره اپارتمانم اقامت سه ساله میده
هلنااااااااااا عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 2773 بیا بریم من دیگ حالم از اینجا ب هم میخوره☹️😊 بريم به خدا.تا حالا رفتي استانبول؟
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 عزیزم ترکیه که خیلی راحت اقامت میده باخرید اپارتمان حتی با اجاره اپارتمانم اقامت سه ساله میده راست میگی یعنی اگه ی اپارتمان اجاره کنیم میتونیم سه سال بمونیم اونجا؟ ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 بريم به خدا.تا حالا رفتي استانبول؟ نه نرفتم یکی از فامیلامون رفته هی عکس میذاره دلمونو اب کرد 😭😭😭 ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
کیک_کشمشی عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 10160 والا من پسرعموم ۳ ماهه اونجاس نمیدونم اقامتو چجوری گرفته ولی پیش یکی از دوستاش کار میکنه
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 والا من پسرعموم ۳ ماهه اونجاس نمیدونم اقامتو چجوری گرفته ولی پیش یکی از دوستاش کار میکنه خوشبحالش اگه اینطوری ک دختر اذری گفت باشه خیلییی خوبه ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️