2777
2789
عنوان

مدرک آرایشگری

393 بازدید | 21 پست

خانما آموزشگاهایی ک میگن مدرک میدن راسته میگن همشون آخرسر معرفی میکنن فنی حرفه ای؟ آرایشگاه برای یادگیری بهتره یا آموزشگاه؟ کدوم شاخه شینیون میکاپ یا رنگ مو..

چن وقت طول میکشه تا بتونم کار کنم میخوام زود برم تو کار؟پیشاپیش تچکر😗

آبجیا اگه میشه یه صلوات مهمونم کنید حاجت مهمی دارم هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم ❤😙❤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

معلومه آموزشگاه بهتره ..اصولی بهت یاد میدن ..

آرایشگاه بستگی ب طرف داره ممکنه خیلی جدی بهت یاد نده ، خیلی نکاتو نگه 

من تجربشو داشتم 

برای شینیوم رفتم ، خیلی نکاتو نمیگفت و آخرش سر قیمت داشت دبه در میورد ک زدم بیرون 

حای دیگ رفتم برا ناخون ، با مبلغ کم خیلی خوب آموزش داد و تا یاد نمی گرفتم بیخیال نمیشد ..

😁😁😁😁😂😂😂
عزیزم هم ارایشگاه هم اموزشگاه من خودم قبلا توارایشگاه یاد گرفتم بعد رفتم اموزشگاه اصولیشو یاد گرفتم

ینی به عنوان شاگرد رفتی هیچیم بلد نبودی

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰
عزیزم هم ارایشگاه هم اموزشگاه من خودم قبلا توارایشگاه یاد گرفتم بعد رفتم اموزشگاه اصولیشو یاد گرفتم

اخه آرایشگاهی ک میخوام برم کارش از آموزشگاه بهتره آخرشم معرفی میکنن به فنی حرفه ای میخوام ببینم آموزشگاهم همین کارو میکنن یا راحتتر مدرک میدن

آبجیا اگه میشه یه صلوات مهمونم کنید حاجت مهمی دارم هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم ❤😙❤
بعضی آرایشگاه ها معرفی دارن ب فنی حرفه ای 

ینی دوباره هزینه ی جدا داره فنی و حرفه ای؟

اره اول هیچی بلد نبودم حتی بند انداختن

من هر ارایشگاهی رفتم نپذیرفتم🙀🙀

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰
معلومه آموزشگاه بهتره ..اصولی بهت یاد میدن .. آرایشگاه بستگی ب طرف داره ممکنه خیلی جدی بهت یاد نده ...

الان ناخن رفتی راضی بودی؟میخوام زود کار کنم کدوم شاخه خوبه؟