2777
2789
نه عزیزم اول تو محیط یادش دادن عینی بعد از رو کتاب تا براش جا بیفته 

سارا جون پسرت بهتره. مدرسه عادی میتونه بره؟ 

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.
سارا جون پسرت بهتره. مدرسه عادی میتونه بره؟ 

بهتره ولی داره پیش دبستانی مدرسه اوتبسم میره که براش بهتره هم درس ها راحتن هم معلم ها اموزش دیده ان خیال منم راحته 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بهتره ولی داره پیش دبستانی مدرسه اوتبسم میره که براش بهتره هم درس ها راحتن هم معلم ها اموزش دیده ان ...

بله دقیقا همینطوره. خوشحالم که هرلحظه بهتر شدنشونو میبینی. 

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.
بله دقیقا همینطوره. خوشحالم که هرلحظه بهتر شدنشونو میبینی. 

ممنونم عزیزم🤗😘

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

سلام با اجازه ادمین عزیز

گروه اول و دوم تکمیل شد ...گروه سوم آموزش پیش دبستانی به صورت مجازی  از بهمن ماه آغاز میشود صفر تا صد اموزش هر روزه با شهریه توافقی ...مربی با سابقه .تدریس خلاقیت محور ...🍓🍓🍓کسانی که معرفی کننده باشند تخفیف ویژه خواهند گرفت ۰۹۳۰۱۵۰۸۳۴۴ تلفن تماس و واتس اپ