2777
2789
خوشبحالتون که نونتونو خودتون میپزین تو روستا هستین؟

شما رویای خیس هستین؟

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم نون محلی داریم اسمش کپو هس البته اون با خرما درست میشه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بله عزیزم قطع شدم

چرا اخه عزیزم. از امضات فهمیدم. 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
گفتن حرف زیادی زدی😣 اره همون امضامو گذاشتم که دوستام پیدام کنن😍😄

😙😙😙 به نی نی یار بگو. سارا مامان امیرپرهام هم قطع شد بعدش وصلش کردن. کی بشه منم قطع کنن.😅

😙😙😙 به نی نی یار بگو. سارا مامان امیرپرهام هم قطع شد بعدش وصلش کردن. کی بشه منم قطع کنن.😅

😁میخای برات گزارش بزنیم

چادرعزیزم تو فرم عاشقی من هستی،هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادرشده ام
😁میخای برات گزارش بزنیم

نه بذار خودشون قطع کنن. اینجوری لذتش بیشتره.😅

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792