ایرانیه؟؟جواب میده والا من شش کیلو میخام کم کنم انگار میخام جون بدم۵۷,کیلو ام قدم ۱47شوهرم میگ خوبی چاق نیستی من میگم نه این وزن برا قدم مناسب نیس میخام کم کنم حداقل بشم پنجاه و ثابت نگه دارم خودمو ولی شوهرم نمیزاره راستش میگ لاغر دوس ندارم و اینچ بگم من زمانی ازدواج کردم۷۳کیلو بودم با همون قد ها نمدونم شوهرم چطور انتخابم کرد😐😐😐ازدواج کردم اوایلخود ب خود لاغر شدم بعضیا میگفتن شوهر بهت نساخته😓😓😓۷۳رسیدم به۶۳بدون رژیم و خیلی تغییر کردم وقتی دیدم اندامم خوب شده ب خودم امیدوار شدم و شذو کردم ب رژیم گرفتن تا رسوندم خودمو ب۵۷الان یکساله ثابت موندم هرکی میبینه میگ وای چ لاغر شدی و چ جوری و فلان این هفت کیلویی ک کم کردم عرض یک ماه بود و تو این یک ماه جز آب هندوانه هیچی نخوردم شوهرم خیلی ناراحت بود میگف من اگ زن لاغر میخاستم تورو نمیگرفتم خودش چاق نیستا خیلی هم خوشتیپ هس خلاصه زمانی به۵۷رسیدم مریض شدم خیلی بد بعد رفتن دکترو اینا گفتن از معدته و فلان دیگ نزاش همسرم رژیم بگیرم الان ب حساب کم میخورم تا میگ بخور از الکی میگم من خوردم تو بخور😕😕😕ولی شکمم غرغر میکنه صدا میده میفهمه دروغ گفتم ولی همین ۶.۷کیلو نمدونم چ طوری لاغر کنم راه حلی دارین؟؟؟