2777
2789
عنوان

جنین ای یو ار جی کم وزن

2531 بازدید | 43 پست

سلام کسی بوده جنین ای یو ار جی داشته باشه بعد بدنیا امده چند کیلو بوده ایا سالمن؟چند هفته زایمان کردید؟من تو ۳۱هفته گفتن ۱۶۰۰وزن جنین و ای یو ار جیه.شکمم خیلی کوچیکه خیلی ناراحتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من دقیقا شرایط تورو داشتم.هر هفته میرفتم سونو داپلر و میگفتن وزنش کمه و آی یو جی آره.ولی خونرسانی بهش خوب بود.تا بالاخره توی هفته ۳۶ که روی ۲ کیلو ثابت مونده بود.دکترم گفت بیا سزارین کنیم و درش بیاریم .رشد نمیکنه.

ولی وقتی فشارمو گرفت دید فشارم بالاست و همون روز سزارین شدم.و توی هفته ۳۶ به دنیا اومد.۲ کیلو  بود و خداروشکر کاملا سالم‌.حتی ریه هاش هم کامل  شده بود. 

ولی ۶ روز ان آی سی یو موند.چون کوچولو بود دکتر میخواست از سلامتش مطمئن بشه.

الان پسرم ۱۰ ماهشه خداروشکر یه پسر سالم و شیطونه😄

من که طبیعی باردارشدم هفته 31رفتم سونو گفت وزنش 1600هست نگران نباش فکر نکنم زیاد کم باشه

اخه سونو داپلر انجام دادم گفت که یکم خونرسانیش ضعیفه,گفت هفته ایی دوبار نوار قلب بعد داپلر باز ک ببینیم رشد کرده یانه 

عزیزم من دقیقا شرایط تورو داشتم.هر هفته میرفتم سونو داپلر و میگفتن وزنش کمه و آی یو جی آره.ولی خونرس ...

ولی بمن گفت که یکم خونرسانیش ضعیفه,باز داپلر انجام بده ببینم رشد کرده یا نه,همش میترسم رشد نکنه یا خدایی نکرده قلبش طوری بشه

عزیزم من دقیقا شرایط تورو داشتم.هر هفته میرفتم سونو داپلر و میگفتن وزنش کمه و آی یو جی آره.ولی خونرس ...

خداروشکر,خدا حفظش کنه,تو دستگاه بود سخت بود؟بعد دستگاه چقدر شد؟

اخه سونو داپلر انجام دادم گفت که یکم خونرسانیش ضعیفه,گفت هفته ایی دوبار نوار قلب بعد داپلر باز ک ببی ...

نگران نباش دستورات پزشک وانجام بده بقیه اش هم بسپار به خدا انشالله هیچی نمی شه

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
خداروشکر,خدا حفظش کنه,تو دستگاه بود سخت بود؟بعد دستگاه چقدر شد؟

اصلا نگران نباش.فوقش زودتر زایمان میکنی.

چون من فشارم بالا بود خودمم بستری بودم نمیتونستم اولاش برم پیشش. ولی ان شاءالله خودت سالم باشی بری پیشش سخت نمیشه. نگران نباش سختیش زود میگذره.الان بدترین چیز برای تو استرسه.

بیمارستان خصوصی اون موقع شبی ۱ تومن بود ولی دولتی چیزی نمیشه.ارزونه.ان آی سی یو بیمارستان فیروزگر خیلی خوبه.پرستاراش فوق العاده ان.انگار بچه خودشونه.برخوردشون با مادر هم خیلی خوبه.

ولی بمن گفت که یکم خونرسانیش ضعیفه,باز داپلر انجام بده ببینم رشد کرده یا نه,همش میترسم رشد نکنه یا خ ...

قلبش طوری نمیشه.ممکنه رشد نکنه که اونم مهم نیست .الان علم پیشرفت کرده.بچه ۳۱ هفته دیگه کامله.مشکلی نداره که. فوقش زودتر دنیا میاد.

بعد به دنیا اومدن سریع رشد میکنه.تو فقط استرس نداشته باش.منم مثل تو بودم.الان بعد ۱۰ ماه میگم کاش اصلا خودمو ناراحت نکرده بودم.

اصلا نگران نباش.فوقش زودتر زایمان میکنی. چون من فشارم بالا بود خودمم بستری بودم نمیتونستم اولاش برم ...

من کرمان هستم اینجا بیمارستان دولتی ک دستگاه دارند همشون دانشجو,خصوصی هم از بچه فقط شبی یک پانصد میگیرند غیر از خودت,مجبورم برم دولتی,برام دهوعا کنید دوستان ممنون

من کرمان هستم اینجا بیمارستان دولتی ک دستگاه دارند همشون دانشجو,خصوصی هم از بچه فقط شبی یک پانصد میگ ...

اشکال نداره.به دلت بد راه نده. اونا هم بالاخره درسشو خوندن.زیر نظر دکتر کار میکنن. ان شاء الله هر چیزی  که خیره خدا برات پیش میاره.

ان شاء الله نی نی تو به سلامتی بغل بگیری