2777
2789

من ب6 میخورم خیلی بهتر شدم

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر بهم چیزی نداد.

ب6 ویتامینه دیگه بی ضرره منم دکتر بهم نداد پزشک خانوادم داد میخورمش روزی دو تا

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
ب6 ویتامینه دیگه بی ضرره منم دکتر بهم نداد پزشک خانوادم داد میخورمش روزی دو تا

میخوری تهوعت خوب میشه؟

دلم را کسانی شکستن که هرگز دلم به شکستن دلشان راضی نمیشد،😭😭😭😭چرا کشتیش؟؟؟ آقای قاضی من نکشتمش خودش از حسودی مرد😀😀😀😀😀
آها.هفته چندی؟یعنی برا جنین خطر داره؟

نه خطر نداره من الان هفته دهم تازه واردش شدم

شما هم تهوع دارین؟من میترسم ضرر داشته باشه برا بچه

اره خیلی من نمیخورم راستش فقط پری شب حالم خیلی بد بود رفتم دکتر سرم وصل کرد باامپول تهوع دیروز تهوع نداشتم انقد ترسیدم ولی خداروشکر امروز دارم‌..

دلم را کسانی شکستن که هرگز دلم به شکستن دلشان راضی نمیشد،😭😭😭😭چرا کشتیش؟؟؟ آقای قاضی من نکشتمش خودش از حسودی مرد😀😀😀😀😀
میخوری تهوعت خوب میشه؟

خیلی کنترل شد وگرنه ببخشید مدام در حالت عوق زدن بودم هیچی نمی خوردم

مامانای گل ی تاپیک داریم واسه مامانای ۹۸ اگه خاستین بیاین 

من دکترم قرص داد برا تهوع ولی خب من نمیتونم بخورم چون صبحا که بیدار میشم قبل صبحونه تهوع دارم با معده خالی هم نمیشه قرص خورد

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز