2777
2789
عنوان

همسر یابی

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 40 پست
اخه مردی که چشمش به سینه و با سن یه زن باشه تو انتخابش مطمئن باش دو روز بعد دلشو میزنه میره سراغ کسی ...

خب اگه اونا نباشه بیچاره به چی دل خوش کنه به اخلاق گندش یا زبون نیش دارش😂

از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐
منم یه خواهرشوهر۲۸ساله بوپدون تحصیلات وقد۱۷۲وزن۶۰سایز سینه ۹۰ دورباسن۱۲۰ دارم کسی سراغ نداره خداوکی ...

دور سینه و با سنشو از کجا میدونی😐😮

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دور سینه و با سنشو از کجا میدونی😐😮

خب هر روز جلوی چشممه دیگه

از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐
الان یه کیس به من معرفی کن کمک به همنوع کن     همینجا کیس معرفی کن مکانتم بده اجاره بابا

والا بتونم معرفی میکنم مطمئن باش ازدواج خیلی خوبه خوابت شیرین میشه  ارامش میده عشق واحساس میکنی احساس تعلق میفهمی شب ریلکسی میخوابی اعصابت هم الرومه البته گرونی نباشه یعنی تو عسلی

والا بتونم معرفی میکنم مطمئن باش ازدواج خیلی خوبه خوابت شیرین میشه  ارامش میده عشق واحساس میکنی ...

بله یه بار تجربه کردم منتها تو زهر مار بود  یه چشم اشک بود یه چشم خون من  5ماه زندگی کردمو کوله بارمو بستم د فرار

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

ببین نگاه به مرد وازدواج خیلی مهمه بنظرم من نگاهم خیلی مثبته همه چیو خوب میبینم همچیو در لذت میبینم همیشه از همسرم بعنوان پناه یاد میکنم واقعا برام مقدسه کلا نگاهم به زندگی مشترک اینه 

ببین نگاه به مرد وازدواج خیلی مهمه بنظرم من نگاهم خیلی مثبته همه چیو خوب میبینم همچیو در لذت میبینم ...

اگه هم کفوت باشه چرا که نه

اگه  انسانیت داشته باشه 

اگه با دروغ نیومده باشه خواستگاریت 

اگه روراست از اول بگه چجور همسری میخوات چه انتظاراتی داره اره

منم همینو میخوام از زندگی ارامش لذت احساس امنیت 

نه اینکه شب و روزت کتک کاری باشه و خسیس باشه و خیانت کنه بهت 

سرد مزاج باشه و جقی باشه  

از خونه ننش فرار کرده اومده زن گرفته

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
اگه هم کفوت باشه چرا که نه اگه  انسانیت داشته باشه  اگه با دروغ نیومده باشه خواستگاریت&n ...

بهت حق میدم خواهری     امیدوارم خدا به شما بهترینهاش بده اونقدر غرق خوشی بشی که انگار از اول متولد شدی