2777
2789
عنوان

همسر یابی

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 40 پست

منم یه خواهرشوهر۲۸ساله بوپدون تحصیلات

وقد۱۷۲وزن۶۰سایز سینه ۹۰ دورباسن۱۲۰ دارم کسی سراغ نداره خداوکیلی دروغ نمیگم

از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐
یکی شرکت کرده بود میگفت یه عده روان پریش اونجان پسرایی که زن گیرشون نیومده اونجان یا مشکلی دارن ا ...

ببین من ورد مجرد دختر زیاد دارم ومیبینم چقدر مشکلات دارن وچقدر ارزوی ازدواج هستن برای همین گفتم من کمک کنم اگر بتونم مکان دارم خودمم زندگی موفقی دارم وخوشبختم ولیسانس مددکاری دارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکی شرکت کرده بود میگفت یه عده روان پریش اونجان پسرایی که زن گیرشون نیومده اونجان یا مشکلی دارن ا ...

راس میگه

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
منم یه خواهرشوهر۲۸ساله بوپدون تحصیلات وقد۱۷۲وزن۶۰سایز سینه ۹۰ دورباسن۱۲۰ دارم کسی سراغ نداره خداوکی ...

سینه و باسنشو الان چرا گفتی؟  

اول باید ببینی مجوزهای لازم چی باید داشته باشی، من خودم از طریق سایت همسریابی با همسرم آشنا شدم، خیل ...

میشه بگی کدوم سایت؟

نه اینجوری نیست، من خودم شوهرم مرد باشخصیتی هست، شغل دولتی،  خونه،  ماشین، همه چیش اوکی بود از نظر من

فقط حوصله دوست دختر بازی نداشت و به عبارت دیگه دست و پا نداشت برای خودش دوست دختر پیدا کنه، مورد هایی هم که خانواده بهش معرفی میکردن دلخواهش نبودن

یه چیز خوبی که سایت تبیان داره واسه همسان گزینی تست های روانشناسی هست که موقع ثبت نام اینترنتی میگیرن 

و موقعی هم که میری برای مشاوره ازت از مدرک تحصیلی تا شناسنامه خیلی چیزای دیگه رو میخوات البته من از یه چیزش خوشم نیومد اینکه خونه بابات چند متره چقد پس انداز داره بابات خودت چقد داری اینا رو میپرسن که هم کفو پیدا کنن ولی من نمیپسندم این سوالا رو

سینه و باسنشو الان چرا گفتی؟    

گفتم مرده نگه اینا اسفجه الکیه از اولش باید صادق باشیم😂

از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐
منم یه خواهرشوهر۲۸ساله بوپدون تحصیلات وقد۱۷۲وزن۶۰سایز سینه ۹۰ دورباسن۱۲۰ دارم کسی سراغ نداره خداوکی ...

وا سایز سینه و باسنش چیه مگه صیغه میخاد بشه

ما که در سایه خورشید معذب بودیم،چشممان کور لایق همین شب بودیم
گفتم مرده نگه اینا اسفجه الکیه از اولش باید صادق باشیم😂

اخه مردی که چشمش به سینه و با سن یه زن باشه تو انتخابش مطمئن باش دو روز بعد دلشو میزنه میره سراغ کسی دیگه

من اصلا انتظاری ندارم به هیچ وجه جز کمک کردن به همنوعم 

الان یه کیس به من معرفی کن کمک به همنوع کن   

همینجا کیس معرفی کن مکانتم بده اجاره بابا