2777
2789
عنوان

بی بی چک خیلی خیلی محو

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 36 پست
امتحان کن بازم عزیزم.مثلا فردا صبح.با اولین ادرار صبح

حتما دوباره فردا پس فردا میزارم

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصولا تا بتا صفر نشه راحت از درمان دست نمیکشن. چون خطر ناکه. و نظر شما هم محترمه. 

تو بروشور بی بی چک نوشته تا ۸ هفته احتمال موندنش هست

برای من ۱۵ هفته گذشته

یعنی احتمالش عست بازم مونده باشه

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
تو بروشور بی بی چک نوشته تا ۸ هفته احتمال موندنش هست برای من ۱۵ هفته گذشته یعنی احتمالش عست بازم م ...

بعید میدونم. مگر اینکه بقایای جفت باشه. 15 خیلی زیاده. طبیعی نیست که مال قبل باشه. ولی خب صبر کن چند روز دیگه اگر پر رنگ شد قطعا بارداری

بعید میدونم. مگر اینکه بقایای جفت باشه. 15 خیلی زیاده. طبیعی نیست که مال قبل باشه. ولی خب صبر کن چند ...

نه بقایا نداشتم اصلا

همون اول کامل دفع شد

ولی چون بدنم زیاد اماده نبود فعلا قصدشو نداشتم

چون میترسم سقط شه باز

با توجه به اینکه خیلی رازیانه خوردم و بادکش کردم

کاری که با قبلی کردم چون فکر میکردم عقب انداختم

ایشالا هر چی خیره

ممنون بزرگوار که کمکم کردید  

من ۴ تا بی بی چکم مثبت بود ولی از دادم منفی ..نمیدونم چدا اینجور شده

اگر برای الان هست یه آزمایشگاه دیگه برو

یکی از اقوام ما بی بی مثبت بود آز منفی

رفت یه ازماشگاه دیگه

الان بچه اش ۴سالشه

شما بودی توی تاپیک دیگه گفتی بیبیت مثبت شدا بود و من گفتم نمیشه که مثبت باشه و باردار نباشی؟

بعضیا باردار میشن اما قبل از اینکه حتی متوجه بشن سقط میشه یا بتا بالا نمیره یا قلب وای میسته یا خونریزی میکنن یا بچه رشد نمیکنه خوب یا ...

ابن یعنی تو مشکلی از جهت تخمک گذاری و .. نداری.اما بخاطر مشکل خونی خونرسانی به جنین دچار مشکل میشه و بچه دفع میشه.

یا اینکه مشکل ایمنی داری و بدنو بچه رو پس میزنه.

اینها توی طب سنتی هم به معنای حرارت بالای بدنت هست که نطفه رو میسوزونه.

اینها اکه تکرار بشه مشکل ایمنی و انعقادی هست

اگه تکرار شده واست اونم بی دلیل و هزینشو داری بگو یکدفعه برات همه آز هارو بنویسن یا برو پیش یه دکتر خوب همه چیز فهم

میتونی توی تاپیک" سقط مکرر از پیگیری تا درمان" بری و لیست آزمایشارو کا توی تاپیک اول هست بری بدی

مثلا جمعا ۳ تا ۴ میلیون اگه همه رو بخوای بدی هزینشه شاید.

اما تقسیم بندی کن بده شاید با هزینه کمتر دلیلش پیدا شد.اگه دکترت خوب باشه که خودش عقلش میرسه.

مثلا اول فاکتور اس و سی و ترومبین و سی دی مارکر اارو چک میکنن

نبود میری سراغ فاکتورهای انعقادی مثلا ۱ و ۲  و ... ۸  و ۱۱  و ... 

فیبرینوژن و پلاکت و ...

آنتی ژن۳