2777
2789
عنوان

مدرسه خصوصی

154 بازدید | 19 پست

سلام خانما  من وقتی دخترم داخل این مدرسه نوشتم قرار بر این بود که در هر کلاس ۱۲ الی ۱۴ تفر بشینن ولی الان ۲۲ نفر داخل یه کلاس 

و وقتی به مدیر اعتراض میکنیم میگه اداره اجازه دو کلاس نمیده یعنی چی آخه 

الان نمیدونم چکار کنم اکثر مادرا ناراضی ان واینکه محیط کلاسشون هم بزرگ نیست خیلی سخته نشستن بچه ها داخل کلاس

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره 

همینجوریه منم غیر انتفاعی بودم ما انسانیا ۷ تا بودیم بقیه کلاسا تجربی و ریاضیو قاطی میکردن میشدن ۲۳تا

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰

منم دخترمو بردم غیر انتفاعی گفت ۲۵ نفر تو هر کلاس.منم نبردم دیگه یک ملیونو نیم میگیرن یه فرقی داشته باشه با دولتی یا نه.الانم دولتی میره ۳۰ نفرن.حداقل یه حیاط بزرگ دارن بازی کنن.اون قوطی کبریت حیاطم نداشت

زر میزنه مدیرشون چون نمیخاد پول ب معلم دوبار بده برین منطقه با بقیه پدرمادرا خیلی چیزن این مدیرای غیرانتفاعی خودمم بودم تو این مدرسه ها😒

این مصیبت هایی ک الان داریم                      بخاطر اون دعاهاییه ک باید به ده نفر ارسال میکردیم و نکردیم  
نه کلا یک و نیم ملیون.پارسال البته.ولی انسالم همین حدوداس شهر ما

خیلی خوووووووووووووبع،تهران ماهی دو تومن میفته.

با اینکه خیلی رو رسیدگی بچه حساسم که همه ویزش بهترین باشه بیشتر از حد وسعمم همیشه انجام دادم که وظیفمم هست اما معتقدم بچه رو ببرم مدرسه دولتی خوب بزارم،براشون هر درسی احتیاج داشتن معلم خصوصی میگیرم،غیرانتفاعی پول زوره

خیلی خوووووووووووووبع،تهران ماهی دو تومن میفته. با اینکه خیلی رو رسیدگی بچه حساسم که همه ویزش بهتری ...

چه خبره.شهر ما کلا ارزونه همه چی خداروشکر.من خودم غیر انتفاعی خوندم.ولی ۹ نفر بودیم .معلما وقت میزاشتن بلاخره یه فرقی داشت با دولتی.انا برا دخترم من واقعا دیدم فرقی نداره.الانم میره دولتی حواس خودم به درساش هست.به قول شما هر جا دیدم لازمه معلم خصوصی میگیرن که اونم احتمالا لازم نشه بیشتر بچه ها ریاضی مشکل دارن که من خودم تدریس خصوصی ریاضی میکنم😆

منم اول سال دخترمو بردم غیر دولتی دیدم ۳۰ نفرن گفتم زبادن قبول نکردن بردم دولتی با ۲۴ نفر.لاقل هزینه نمیدم پولشو میدم کمک ب مدرسه هم ثواب داره هم بچمو تحویل نیگیرن😂بعدشم غیر انتفاعی ها دیگه خودشونو لوس کردن بخاطر اوضاع اقتصادی الان همین دولتیا تعهد بیشتری دارن تا غیر دولتی 

از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....