2777
2789
عنوان

قلب جنین

149 بازدید | 15 پست

بچه ها تو رو خدا یه لحظه بیاین

من امشب رفتم سونو با حساب خودم 6 هفته و 1 روز بودم ولی سونو گفت 5 هفته و سه روز

فقطم ساک حاملگی و زرد دید

هیچی دیگه نبود

دارم از ترس میمیرم

خدايا شکرت

من اصلا درک نمی کنم چرا تا جواب از مثبت می شه سریع می رین سونوگرافی این همه استرس به جون گی خرین خب منطقی اش 8هفته هست همون موقع برین دیگه این همه استرسم نداشته باشین

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی جدا ازاین بحث ها همیشه سن جنین یک هفته یا دوهفته با سن بارداری فرق می کنه واین طبیعی هست الانم که 5هفته هست خب زود واسه دیدن قلب پس یکم صبر کن هفته بعد انشالله صدای قلبشم بشنوی

من دیروز ۶ هفته و شش روز بودم رفتم دکتر گفت الان سونو نمینویسم چون بیخودی استرس میکشی برو دو هفته دیگه بیا ولی دوباره داد تیتر بتا 

طبیعی هست که تو این سن بارداری چیزی دیده نشه

اگه تونستم کمکی کنم لطفا برا شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستید
یه کم خونابه دیدم دکتر گفت برم

همین که ساک وکیسه زرد توی این هفته کامله خودش خیلی خوبه انشالله قلبشم هفته بد می بینی نگران نباش

شکمی

خوب پس اصلا نگران نباش تا هفته هشت وقت داری ضربان رو ببینی.باسونوی واژینال تو هفته شش باحساب سونو رو میشه ضربان رو دید.ضمنا اختلاف بین سن سونو و سن بارداری تا دوهفته طبیعیه

تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت، زوووو....تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.

واقعا چرا انقدر عجله دارید برای سونو دادن، دوست دارید استرس الکی بکشید. واقعا فکر میکنید سونو بیخطره!؟ من اولین سونوم هفته ۱۲ بود برای اینکه همه چیش تشکیل شده باشه. دوست منو گفتن پوچه همش میرفت سونو، اخرش دیگه نرفت هفته ۹ رفت جنین رو دیدن. خیلی دوست داری زود بری هفته ۹ بذار برو

واقعا چرا انقدر عجله دارید برای سونو دادن، دوست دارید استرس الکی بکشید. واقعا فکر میکنید سونو بیخطره ...

عزیزم منم دوست نداشتم به این زودی برم 

خونابه دیدم دکتر گفت برم

خدايا شکرت

منم به حساب خودم هفت هفته و سه روز بودم رفتم سونو گفت شیش هفته و دو روز قلب هم دیده شد تو هم ده روز یا دوهفته دیگه بری دیده میشه 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
عزیزم منم دوست نداشتم به این زودی برم  خونابه دیدم دکتر گفت برم

ببخشید نمیدونستم، پس نگران نباش، هفته ۹ حتما همه چیش تشکیل شده. برای همه همینجوریه. خونابه هم دیدی یه چندروز استراحت کامل حتما داشته باش