2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیشترش شوهرم با اینکه سرباز بود ولی باز مامانمم اگه چیزی لازم داشتم میخرید قانون خاصی نداشتیم

تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید

والا من فکر کنم جفت طرف باید ساپورتت کنن .خرج عقدم یه سریا میگن با دختره یه سریا میگن با پسر 

ما ک رسم داریم فقط جا از دختره بقیش از پسر

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢

شوهرم اوایل زورش میومد واسم خرج کنه اما حالا یکم بهتر شده منم خرج انچنانی ندارم ک بخواد فشار بیاد بهش

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢

خرج مراسم که تو ایران عرف اینه با خانواده دختره ولی معمولا توقعی ندارن که مراسم خاصی باشه و فقط در حد هزینه دفتر خونه میشه - خرج زندگی هم که من چون همیشه خودم کار کردم خرجم دادم چه قبل چه بعد عقد

نه، منظورم دورانی که عقدکرده هستید هزینه لباس و ارایشگاه و ... با کی بوده؟  بهتون پول میداده ی ...

متوجه شدم عزیزم  والا من خودم خرجم درمیاوردم چون شاغلم ولی فک کنم هزینه با همسرتونه

متوجه شدم عزیزم  والا من خودم خرجم درمیاوردم چون شاغلم ولی فک کنم هزینه با همسرتونه

ممنونم عزیزم. من خودم شاغلم میتونم خرج کنم ولی نمی خوام بد عادت بشه و عادت کنه به خرج کردن من‌.

توروخدا بگو پدر و مادرت نفقه تعیین کنن براش من همچین کاری نکردم ماهی ۱۵۰ راضی شدم گفتم نداره اشکال نداره 

حالا سر همون ۱۵۰ همش منت میزاره میگه وظیفم نیست بدم همین امشبم به خاطر ۲۵ تومن که ازم میخواست کلی دعوا راه انداخت

توکه باشی معجزه ای در من رخ میدهد به نام ارامش😍🤗