2777
2789
عنوان

عشق مجازی📱🤷🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 14599 بازدید | 65 پست
اها❤باش موفق باشی.منم ایشالله همکارت میشم😂

انشالا عزیزم...اگ الان تازه استارت زری حتما ی مشاور خوب داشته باش ک کمکت کن وگرن نمیرسی

- عَز خودِتون‌ اِنسآنیَت بہ جآ بِذآرید تولیدِ مِثل رو هَمِہ حِيوونآ هَم بَلَدَن😹🖕🏿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم تو یه سایت علمی با شوهر سابقم آشنا شدم

شش ماه عقد و چهار سال زندگی و بعدم طلاق! اون همیشه به من شک داشت و البته کلی چیزها رو هم به من دروغ گفت. مشکلات دیگری هم داشتیم. تو یه شهر هم بودیم، اما خانواده اون مال یه شهر کوچیک بودن( دهاتی که چند ساله شهر شده!). اشتباه از خودم بود که تحقیق نکردم و زمان قبل از عقد رو طولانی نکردم. فکر کردم بچه ساده و خوبیه. نفهمیدم یه عوضیه با خونواده عوضی تر از خودش

منم تو یه سایت علمی با شوهر سابقم آشنا شدم شش ماه عقد و چهار سال زندگی و بعدم طلاق! اون همیشه به من ...

ناراحت نباش انشالله ازدواج خوبی میکنی عزیزم🌹🌸

لایکم نکن اگه بیشتر از پنج تا لایک دارم😐مرسی که همنظریم و میخواستی لایکم کنی ❤️ای قادری که خدایی را سزایی ، جان ما را صفای خود ده و دل ما را هوای خود ده و چشم ما را ضیای خود ده و ما را آن ده که آن به و مگذار ما را به که و مه.یه صلوات برای حاجت من بفرستید.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.مرسی🌹
ناراحت نباش انشالله ازدواج خوبی میکنی عزیزم🌹🌸

سه ساله جدا شدم و یه پسر سه سال و نیمه دارم و سی و نه سالمه. دیگه ازدواج نمیکنم و اگه بخوامم فکر نکنم مورد مناسبی پیدا  بشه. پسرم رو بدبخت کردم با طلاقم؛ حالا دیگه یه آقا بالا سر بیارم بالا سرش که چی بشه!

به هر حال ممنون از لطفتون

عزیزم ناامید نباش انشالله مشکلت حل بشه.🌹🌹🌸

لایکم نکن اگه بیشتر از پنج تا لایک دارم😐مرسی که همنظریم و میخواستی لایکم کنی ❤️ای قادری که خدایی را سزایی ، جان ما را صفای خود ده و دل ما را هوای خود ده و چشم ما را ضیای خود ده و ما را آن ده که آن به و مگذار ما را به که و مه.یه صلوات برای حاجت من بفرستید.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.مرسی🌹

ماهم مجازی اشنا شدیم  یک سال دوست بودیم..الان دوتا دسته گل داریم

من ۲۰ سالمه اون ۲۵

۱۶ سالم بود عقد کردیم🙄😋

خیلی خیلی خوشبختم خداروشکر

خدایا خودت نگه داره همسرِ مهربونم،فرشته هام باش😘خدایا مامان بابام و داداشم و خواهرمُ به خودت میسپارم..یک لحظه هم مارو به حال خودمون نزار..🙏❤  واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات مهمونم میکنید؟

سلام 

من خیلی دوس دارم داستان شمارو بدونم شما اهواز وهمسرتون مشهد خانواده ها اختلاف نظر نداشتن؟ فرهنگاتون چی؟ 

منم تو یه رابطه ای هستم شبیه شما ایشون تهرانه من شیراز اما این موضوع منو نگران کرده

سلام  من خیلی دوس دارم داستان شمارو بدونم شما اهواز وهمسرتون مشهد خانواده ها اختلاف نظر نداشتن ...

سلام عزیزم. واقعا فرهنگا متفاوته. اولش هیچی مشخص نمیشه ولی کم کم این اختلاف فرهنگ خودشو نشون میده. خانواده ها سالی یه بار بیشتر همو نمیبینن که اونم به یه مهمونی مختصر ختم میشه و خداروشکر تا الان مشکلی نداشتن. من چون دیگه مشهد زندگی میکنم سعی کردم خودمو با فرهنگ اونا وفق بدم. به رسوم اونا رفتار میکنمو سعی میکنم مثل اونا باشم. همسرمم سعی میکنه وقتی میاد اهواز به رسوم ما رفتار کنه. خودمون سعی میکنیم اجازه ندیم اختلاف فرهنگ باعث ایجاد مشکل بشه.