2777
2789
من مادر شوهرم جاریم مثل  یه دختر دوست داره،جیک و پوکش باهاشه، هر جا بره بهش میگه باهمن ،زایید د ...

خب بذار باش صمیمی باشه مطمئن باش یه روز گندش در میاد خخخخخخخخ

دقیقا خانواده شوهر منم همینطور شدن چندوقت منم خودمو عادی گرفتم مطمئنم چندوقت دیگه خودشون سرد میشن باش کم کم

همیشه هرچیزی که خواستم رو به سختی بدست آوردم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بذار باش صمیمی باشه مطمئن باش یه روز گندش در میاد خخخخخخخخ دقیقا خانواده شوهر منم همینطور شدن چن ...

آخه توقع دارن منم مثل اون هرروز اونجا باشم مثل اون باشم این حرصشون میده،خدارا شکر شوهرم پشتمه

بچه ها ی کمکی میخوام...مادرشوهرم زنگ زده به شوهرم که شام بیاین..من بهم بر میخوره که من زنگ نمیزنن دع ...

براي من فرقي نميكنه به منم بگن يا نه هرجا شوهرم دعوته منم هستم ديگه:)

مگه مطمعن باشم كه مزاحمم و طرف از عمد بمن نگفته كه خداروشكر تا حالا از اين موارد نداشتيم

ولي دركل هركسي عقيده اي داره و براي خودش محترمه بنظرم به همسرتون بگين اينطوري دوست دارين كه به شما هم بگن و دعوتتون كنن

من جاريم همين اخلاقو دارن خب بقيه هم همينطوري كه دوست دارن باهاشون رفتار ميكنن خودشونم با بقيه همين رفتار و دارن ولي خب خودشون گفتن به همسرشون همسرشون به ميزبان ميگه كه حتما بايد جدا ايشونو دعوت كنن

من مادر شوهرم جاریم مثل  یه دختر دوست داره،جیک و پوکش باهاشه، هر جا بره بهش میگه باهمن ،زایید د ...

هركسي براي زندگيش يك روشي داره و يك تزي داره

بنظرم هرجور راحتي همونطور عمل كن كه فردا روز اگر رفتاري ديدي كه خارج از توقعت بود ناراحت نشي از روي كسي تقليد نكن خودت باش

هركسي براي زندگيش يك روشي داره و يك تزي داره بنظرم هرجور راحتي همونطور عمل كن كه فردا روز اگر رفتار ...

من که اصلا ناراحت نمیشم ،ولی میگم ده روز بود زنگ نزدم بعد زنگ زدم طلبکار بود منم ناراحت شدم

من که اصلا ناراحت نمیشم ،ولی میگم ده روز بود زنگ نزدم بعد زنگ زدم طلبکار بود منم ناراحت شدم

خب پس زنگ نزن هروقت خواستي سر بزنين با همسرتون سر بزنين اگر حرفي شنيدي بگو اخه زنگ كه ميزنم تيكه ميندازن خوشم نمياد