2789
عنوان

دوران عقد

605 بازدید | 46 پست

سلام، در دوران عقد هستم همسر من از نظر مالی وضعیت خوبی دارد ولی پولی را به عنوان خرجی به من نمیدهد فقط از من میخواد اگه چیزی لازم دارم بهش بگم ولی من روم نمیشه بهش بگم، به نظرم باید خودش متوجه باشه و بهم پول بده البته ما رابطه کامل نداریم ولی در حد معمول رابطه داریم. چون خودم کارمند هستم میترسم در آینده بد عادت بشه و نخواد خرجی بده. البته در دوران آشنایی صحبت کردیم قرار بود مبلغی پول بهم بده ولی الان عقد کردیم خبری نیست. به نظرتون چیکار کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۲سال عقد بودم یک هزارتومنی بهم نداد شوهرم منم فکرمیکردم الان وظیفش نیست هیچی هم برام نمیخرید تازه یارانه من هم میرفت به حسابش که اخرسر به زور ازش گرفتم الانم ۶ساله عروسی کردیم هنوز همونطوره 

آخه میگم نکنه چون هنوز نرفتیم زیر یک سقف و رابطه کامل نداریم اینکارو نمیکنه شاید بعدا این کارو بکنه...

ولی چون کارمندم میترسم ....

میخوام بدونم مرسومه در دوران عقد خرجی دادن داماد به عروس؟

خرید عروسی هم نداشتی؟

خواهرش لطف کردن ازتوحراجی ها یکم اشغال برام خریدن جالبیش اینه که بعد عروسی منت همونارو هم گذاشتن میگفتن هرروز پسرمون رو میبردی خرید بس نبود حالا دیگه حق خرید کردن نداری😲😲