2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 50 پست
ن بابا هنوزمونده ب وقتم

چند روز؟توهم لتروزل میخوری؟

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله شما هم مامان بشی اخه من سال پیش یه بچمو از دست دادم تو ۶ ماهگی از حرف مردم دیه خسته شدم

اصلا به حرف مردم گوش نده وگرنه پیرمیشی توکل کن به خدا 

زنڊگے پڔازݦاجڔاهاے ٺلخ ۅشیریڹ اسٺ ڪه تڶخیش بیشٺڔ بہ ماڔسیڊہ
چند روز؟توهم لتروزل میخوری؟

ن ب من گفته بود یدوفولیک بخور سعی کن هرروز نزدیکی داشته باشی ولی دیگه فایده نداره باید دکترمو عوض کنم اصلا نمیفهمه

به کانالم سربزنید پشیمون نمیشید تو تل گرام سرچ کنید نمد دوزی من حداقل ی نگاه بندازید
اصلا به حرف مردم گوش نده وگرنه پیرمیشی توکل کن به خدا 

توکلم به خداست خدا ناامیدم نکنه خیلی خسته ام

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین

لک لانه گزینی چه جوریه؟من باید ۱۶ مهر پریود شم

ن ب من گفته بود یدوفولیک بخور سعی کن هرروز نزدیکی داشته باشی ولی دیگه فایده نداره باید دکترمو عوض کن ...

خیلی بده همش به خاطربچه نزدیکی داشته باشی آدم زده میشه من که خیلی حالم گرفته میشه  

خیلی بده همش به خاطربچه نزدیکی داشته باشی آدم زده میشه من که خیلی حالم گرفته میشه    

بخدا شوهرم ک فهمید پری شدم چشاش پر شد گف ینی این ماهم نمیشه خیلی ناراحتم منم نمیدونم چیکارکنم

به کانالم سربزنید پشیمون نمیشید تو تل گرام سرچ کنید نمد دوزی من حداقل ی نگاه بندازید
بخدا شوهرم ک فهمید پری شدم چشاش پر شد گف ینی این ماهم نمیشه خیلی ناراحتم منم نمیدونم چیکارکنم

من هربارپریود میشم فوری اشکام آمادن   شوهرم هم ناراحت میشه اما منو که میبینه میگه مهم نیست  اما خوب کامل معلومه ناراحت میشه

من هربارپریود میشم فوری اشکام آمادن     شوهرم هم ناراحت میشه اما منو که میبینه میگه مهم نی ...

اره والا معلوم میشه.کدوم شهری