2777
2789
عنوان

طلا ارزان شد

1157 بازدید | 114 پست

ازدیروزداره میادپایین بنظرتون چی میشه اخرش پایینترمیادیا بازمیره بالا؟

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

484

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

پایین

من که رفتم‌فروختم

۹۸/۱/۲۰شروع رژیم باوزن ۸۰😔وزن فعلی ۷۶        هدف اول ۷۵🔐هدف دوم۷۰🔐هدف سوم۶۵🔐هدف نهایی۶۰😄🔐اینبار حتما موفق خواهم شد💪💪پیش به سوی خوش اندام شدن👍💃💃

چنده تروخدا یکی بگه؟؟؟؟؟؟؟

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   

اوج اوج ارزونیش میشه ۴۰۰ 

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
چنده تروخدا یکی بگه؟؟؟؟؟؟؟

۴۹۰فروش

۴۷۰خرید

۹۸/۱/۲۰شروع رژیم باوزن ۸۰😔وزن فعلی ۷۶        هدف اول ۷۵🔐هدف دوم۷۰🔐هدف سوم۶۵🔐هدف نهایی۶۰😄🔐اینبار حتما موفق خواهم شد💪💪پیش به سوی خوش اندام شدن👍💃💃

تا نیاد رو صد من قانع نمیشم😆

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت