2821
2789
یکی از دوستای من یه سال واژینیسم داشت وتازه خوب شده.خودش میگه راهش فقط ارادست

این ای دی منه اگر واقعا میتونید توروخدا کمکم کنید زندگیم داره خراب میشهMahsa123Maleki1@

تا حالا کاری انجام دادی برای حل شدنش؟

یه دکتر زنان رفتم یه کرم واژیسان داد و یه قرص دیازپام ،ولی بهم اثر نکرد،باورم نمیشه منم دچار مشکلم،چی کنم شوهرم داره سرد میشه ازم دایم سرم غر میزنه منم گریه شده کارم میگه تو خودت اینجوری میکنی میگم بخدا دست من نیس

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

[QUOTE=70469581]آخه بعضیا میگن بخاطر زمینه ی ذهنی منفی از بچگی ،بعد از ازدواج ناخودآگاه این حالت بوجود میاد[/QUOTE

عزیزم ماله من از افکار منفی نیست ،دست خودم نیس یه درد عمیقی در حد مرگ بهم دست میده که نمیزارم انجام بشه خودمو جمع میکنم،شما که واژینیسم نداری؟

[QUOTE=70469581]آخه بعضیا میگن بخاطر زمینه ی ذهنی منفی از بچگی ،بعد از ازدواج ناخودآگاه این حالت بوج ...

من نه،دختر داییم درگیر بود،ولی خوب شده،حتما پیگیر باش،معاینه زنان شدی تا الان؟یه بنده خدایی اینطور بود بعدا که معاینه شد دکتر گفته بود یچیز استخون مانند تو بدنته،بعد جراحی شد

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
یه دکتر زنان رفتم یه کرم واژیسان داد و یه قرص دیازپام ،ولی بهم اثر نکرد،باورم نمیشه منم دچار مشکلم،چ ...

توی تلگ رام بیا من تا نصفه راهو رفتم شاید تونستم کمکت کنم

من نه،دختر داییم درگیر بود،ولی خوب شده،حتما پیگیر باش،معاینه زنان شدی تا الان؟یه بنده خدایی اینطور ب ...

من جراحی شدم معاینم هزار بار شدم تمرین بادیلاتور رو بیشتر ۷ و ۸ نمیتونم ادامه بدم

من جراحی شدم معاینم هزار بار شدم تمرین بادیلاتور رو بیشتر ۷ و ۸ نمیتونم ادامه بدم

مگه تو ایران داریم دیلاتور؟جراحی برا چی شدی؟شاید علتش همین جراحیه

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه