2777
2789
عنوان

پریود نشدن

270 بازدید | 13 پست

سلام دوستان ... یه سوالی دارم لطفا اگر شما هم تجربشو داشتین بگین چون خیلی استرس دارم ... من ماه پیش ۱۲ روز تاخیر پریود داشتم رفتم دکتر زنان و غدد سونو دادم و آزمایش خون نه کیست داشتم نه هورمونام به هم ریخته بود . حالا این ماه طبق سیکل ۲۸ روزه باید دیروز پریود می شدم اما هنوز نشدم ... ولی همش حس پریود شدن دارم اینقدر که هی فکر میکنم الان دیگه حتما پریود شدم اما میبینم هیچی به هیچی برای شما هم پیش اومده ؟که حسشو داشته باشین ولی نشین پریود ؟ و اینکه مجردم هستم مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیکل همه 28روزه نیست از یکسال قبل متوسط سیکل هات چند روز بوده؟اونو باید حساب کنی.استرس و کاهش یا افزایش ناگهانی وزن و کم کاری و پرکاری تیرویید خیلی میتونه روی پریود اثر بزاره.چند سالته؟یائسگی زودرس تو فامیلتون نداشتید؟از نظر نارسایی تخمدان بررسی شدی؟

ببین تو آخرین رفرنس که خوندم از2تا42روز ممکنه پریود عقب جلو بیفته و طبیعیه ولی باید اول بقیه چیزا رو ...

بی بی چک ۳ ماه پیش تاریخ مصرف اش تموم شده باشع عیب نداره ؟میشع استفاده کرد؟

سیکل همه 28روزه نیست از یکسال قبل متوسط سیکل هات چند روز بوده؟اونو باید حساب کنی.استرس و کاهش یا افز ...

همین دیگه اصلا توجه نکردم فقط میدونم که دور و بر یه تاریخ خاصی بود اما ماه پیش که ۱۲ روز قعب افتاد دیگه غیر معمول بود بعد اینکه ۵ کیلویی اضافه وزن دارم یه ذره هم کلا بی تحرکم اما خوب رفتم دکتر همه چیو چک کرد درست بود مشکلی نبود