دیانا123 مدیر عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 2264 عنوان مهریه | مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 58 پست سلام . دوستان میخوام بدونم در چه صورت مهریه ب زن تعلق نمیگیره .درخواست طلاق از طرف زن باشه بهش مهریه تعلق میگیره؟؟ کسی شماره مشاوره قبل طلاق تو تهران رو نداره؟؟ 1397/07/08 | 13:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rosehoney عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 1555 مهریه رو در هر صورت می تونی بگیری.. دست کدوم غزل بدم نبض دل عاشقمو ...پشت کدوم بهانه باز پنهون کنم هق هق مو...
shivaa2 عضویت: 1390/06/14 تعداد پست: 8193 ببخشید میشه بگید دلیل طلاقتون چی بوده اگه امکان داره خیانت - خساست- دست بزن- زورگویی - تعصب - شکاکی - سرد مزاجی- و خیلی چیزای دیگه5 ماه زندگی کردم و تمام اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
دیانا123 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 2264 نه عزیزم مهریه اصلا با طلاق بحثش جداست حتی به خرابترین زن هم تعلق میگیره در همه شرایط مهریه حق قانو ... الان همین نفقه ندادن میشه دلیل طلاق دیگه
دیانا123 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 2264 خیانت - خساست- دست بزن- زورگویی - تعصب - شکاکی - سرد مزاجی- و خیلی چیزای دیگه 5 ماه زندگی کردم و تم ... وکیل گرفتید؟؟
shivaa2 عضویت: 1390/06/14 تعداد پست: 8193 مثلا نحله یا اجرت المثل به من تعلق نگرفت چون زیر یکسال بود مدت زندگیم ولی نفقه دوران عقد و نفقه تا صدور رای عدم تمکین بهم تعلق گرفت که با همونا رفتم واسه طلاق اقدام کردم و پرداختش نکرد و قاضی حکم طلاق رو صادر کرد اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
اینم_سحر_دختر_نازم عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 97 نه عزیزم مهریه اصلا با طلاق بحثش جداست حتی به خرابترین زن هم تعلق میگیره در همه شرایط مهریه حق قانو ... عزیزمشما وکیل داشتی؟یعنی تو این شش ماه اگه شوهرم کلا ۲۰۰تومن به من داده باشه بازم شامل حال من نمیشه؟یکم منو راهنمایی میکنی درباره طلاقچطوری هم مهریه و هم طلاقتو گرفتی؟
shivaa2 عضویت: 1390/06/14 تعداد پست: 8193 وکیل گرفتید؟؟ بله اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
shivaa2 عضویت: 1390/06/14 تعداد پست: 8193 عزیزم شما وکیل داشتی؟ یعنی تو این شش ماه اگه شوهرم کلا ۲۰۰تومن به من داده باشه بازم شامل حال من نم ... اگه به حسابت واریز کرده باشه بتونه ثابت کنه که بهت نفقه داده شامل حالت نمیشه ولی اگه دستی داده میزنی زیرش و میگی ثابت کن دادی اره من وکیل داشتم کل پروسه جداییم هم 3 سال و نیم طول کشید با همه پرونده هام اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
اتریساعشق_کیان عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 3494 عزیزم شما وکیل داشتی؟ یعنی تو این شش ماه اگه شوهرم کلا ۲۰۰تومن به من داده باشه بازم شامل حال من نم ... بستگی داره تو عقدنامه چه قدر به عنوان نفقه نوشته شده خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
shivaa2 عضویت: 1390/06/14 تعداد پست: 8193 الان همین نفقه ندادن میشه دلیل طلاق دیگه اوهوم اگه رای نفقه صادر بشه و باز ندش میتونی ببریش اجرا و ازش استفاده کنی واسه پرونده طلاق شش ماه متوالی یا نه ماه منقطع فک کنم اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
shivaa2 عضویت: 1390/06/14 تعداد پست: 8193 بستگی داره تو عقدنامه چه قدر به عنوان نفقه نوشته شده تو عقد نامه اگه بند نفقه رو مرد امضا کرده باشه زن میتونه ازش استفاده کنه اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
pesteh_2 عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 36146 اگ درخواست از طرف زن باشه نصف مهریه رو میگیره نه اینطوری نیست...مهریه در هر صورت تعلق میگیره میشه برای شفای خواهرزادم صلوات بفرستین
اینم_سحر_دختر_نازم عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 97 اگه به حسابت واریز کرده باشه بتونه ثابت کنه که بهت نفقه داده شامل حالت نمیشه ولی اگه دستی داد ... متاسفانه میریزه به حسابمبنظرت با داشتن پنج تا نامه از پزشک قانونی حق طلاقو به من میدن؟
دیانا123 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 2264 اوهوم اگه رای نفقه صادر بشه و باز ندش میتونی ببریش اجرا و ازش استفاده کنی واسه پرونده طلاق شش ماه مت ... پس ب نظرم وکیل بهتره باز میدونی کجا بری و چی بگی. وکیل نگیری سخته؟؟
shivaa2 عضویت: 1390/06/14 تعداد پست: 8193 متاسفانه میریزه به حسابم بنظرت با داشتن پنج تا نامه از پزشک قانونی حق طلاقو به من میدن؟ اره اگه نامه پزشکی قانونی داری که خیلی خوبه هم نمیتونه عدم تمکین برات بگیرههم میتونی تو دادگاه طلاق عسر حرجت رو باهاش اثبات کنی که امنیت جانی نداری اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.