2789
عنوان

اسپرم سالم

133 بازدید | 8 پست

سلام دختراشوهرم عمل واریکوسل انجام دادن حالاچهارماه گذشته دکترشون گفتن که تعداداسپرم سالمشون کمه اماتعداد کلی که بالای هفتادوشیش میلیون بودباتحرک بالاخوبه خواستم بدونم من این ماه اقدام کردم شوهرم هم دارومصرف کرده خودمم تقریبادوهفته قبلش شروع به اسیدفولیک کردم بنظرتون باردارمیشم باوجوداینکه همه ی فاکتورهای خودموهمسرم سلامت بجز تعدادسالم اسپرمشون

حامله میشی عشقمممم...شوهرت یه دوره هم دارو میخوره خوبه خوب میشه..

والله زنداداش من تخمدان پلی کیستیک..کم کاری تیرویید و غلظت خون و برادرم هم تعداداسپرم کم با شکل طبیعی کم و تحرک خیلی کم درحد پنج درصد..با چنددوره دارو حامله شدند..

بعد رابطه هم خودتو زود نشور..نیم ساعتی پاهاتو بده بالا و همونجوری بمون..شوهرتم گرمیجات و عسل و فلفل و گردو اینا خلاصه گرمیجات بخوره..تحرک و پیاده روی هم داشته باشین..پیاده روی برا اسپرم خوبه..

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حامله میشی عشقمممم...شوهرت یه دوره هم دارو میخوره خوبه خوب میشه.. والله زنداداش من تخمدان پلی کیستی ...

وای مرسیییی عزیزدلم من این ماه اقدام بودم حالازیرشکمم گاهی میگیره تخمک گذاریم اقدام داشتم دعاکن برام حرف مردم خیلی سنگینه

بعد رابطه هم خودتو زود نشور..نیم ساعتی پاهاتو بده بالا و همونجوری بمون..شوهرتم گرمیجات و عسل و فلفل ...

تغذیه خردمون خیلی عالیه هردوهم ورزشکارحرفه ای هستیم منکه خیلی امیددارم وتوکل‌،هنوزبارداریم قطعی نیست براش سیسمونی سفارش دادم شوهرم بهم میکه دیوونه

آخی عزیزم حتما میشی..

دیگه دکترا به داداشم گفته بودن باید آی وی اف بکنید..ولی خداخواستو بعد دوسال بچه دار شدن الان پنج ماهه حامله هست عروسمون.

بعد عمل واریکوسل خیلیا حامله میشن..مهم تحرکه که تحرکش بالاست..اینم بگم برای داداشم دکتر امپول داده بود هرهفته یدونه تزریق میکرد فکر کنم اون خیلی تاثیر داشت

راستی به طور دوره ای هم دکتر برو..تا معاینه کنه ببینه عفونت اینا نداری ..چون عفونت خودشم محیطش اسیدیه اسپرمارو میکشه..

من الان برا زخم دهانه رحمم میرم دکتر اون میگه که عفونت و زخم اسمرما رو میکشه

آخی عزیزم حتما میشی.. دیگه دکترا به داداشم گفته بودن باید آی وی اف بکنید..ولی خداخواستو بعد دوسال ب ...

ارهhcgهستش اون امپول که شوهرمنم تزریق میکردخیلی تاثیرداشت‌توی تعدادوتحرکش ممنون عزیزم ازرهنماییات