2777
2789
عنوان

حلقه طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 53 پست
همسر من حلقه رو اصلا در نیاورده از دستش ،طلا هست ،عقیم هم نشده ،بخدا بچه داریم😁😁😁😁

خداروشکر که بچه دارین عزیزم اما دقت کن حکم های خداوند کلی هستش.بعدشم من گفتم باعث مشکلاتی از قبیل عقیمی.پس مطمئنا مشکلاتی دیگر هم ایجاد میکنه که خدای نکرده ممکنه درآینده دچارش بشه.تمام حکم های حرام و حلال خداوند دارای منشا پزشکی هستن میتونین برین تحقیق کنین گلم.خداوند به همه چیز آگاهه و میدونه مصلحت بنده ش در چیه.عقل انسان حکم میکنه با حرف دوستش(خداوند)عمل کنه تا ضرر نبینه.

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلا ب این دلیل برای مرد حرامه ک گلبول های سفید بدن را از بین میبره و باعث سرطان میشه (دور از جون همه) اما براز زن بزعکسه باعثه زیاد شدن گلبول سفید میسه و ضد سرطانه

خواهش میکنم منو لایک نکنین😭😭 (بجز مواقعی ک خودم میگم😊)
خداروشکر که بچه دارین عزیزم اما دقت کن حکم های خداوند کلی هستش.بعدشم من گفتم باعث مشکلاتی از قبیل عق ...

نظرت برام محترمه

اما اصصصصصلا ،اعتقادی ندارم

عموی مادر همسرم 85 سال دارن ،همیشه حلقه ی رینگی طلا دستشونه. خیلی هم سالم اند

به هر حال که سلیقه ای هست

میشه مهربون تر باشیم❤
نظرت برام محترمه اما اصصصصصلا ،اعتقادی ندارم عموی مادر همسرم 85 سال دارن ،همیشه حلقه ی رینگی طلا د ...

موفق باشی گلم

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔

من به شخصه به مسائل شرعیش کاری ندارم اصلا.اما در یک سایت معتبر نوشته شده بود تعداد گلبول های سفید مردان بیشتر از تعداد گلبول های قرمز اونهاست و طلا اشعه ای داره که از پوست عبور کرده و باعث میشه که تعداد گلبول های سفید افزایش پیدا کنه و در نتیجه باعث برهم خوردن تعادل بین گلبول های سفید وقرمز میشه و به مرور ممکنه باعث کم خونی ویا حتی سرطان خون بشه.در بدن زنان بین لایه پوست و گوشت یه لایه چربی وجود داره که مانع از نفود اشعه طلا به درون بدن میشه به همین دلیل برای زنان منعی وجود نداره.

لطفا لایک نکنید مچکرم😊