2777
2789
عنوان

حلقه طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 53 پست
چطور نماز می خونه و نمی دونه طلا برا مرد حرامه!

موقع وضو نماز از دستش در میاره.بخاطر من همیشه دستشه

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بدن زنها طبعش سرد هست و طلا که طبع گرمی داره برای زن مفیده.اما چون طبع بدن آقایون گرم هستش و ط ...

مرسی عزیزم از راهنمایت

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
بنظرتون نقرشو بسازیم شبیه همین حلقه طلاش در میاد؟؟

اره جاي خوب و وارد بدي خوب ميتونن عينش دربيارن؟

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند
عزیزم بدن زنها طبعش سرد هست و طلا که طبع گرمی داره برای زن مفیده.اما چون طبع بدن آقایون گرم هستش و ط ...

همسر من حلقه رو اصلا در نیاورده از دستش ،طلا هست ،عقیم هم نشده ،بخدا بچه داریم😁😁😁😁

میشه مهربون تر باشیم❤
فكر نكنم كه درباره ي همه صادق باشه ، چون همه ي مردا تو خانواده ما علاوه بر حلقه ، انگشتر و زنجير طلا ...

خب ب مرور زمان اتفاق ميفته من الان راستش اطلاع دقيق علمي ندارم بگم هم اينكه تو قران هم گفته شده طلا بر مرد حرام است 

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند

شما یه رینگ نقره تهیه کن بهشون بده مشکلشون حل میشه

طلا چه زرد چه سفید برای مرد خوب نیست

یا پلاتین یا نقره

پلاتین چندبرابر طلا هستباا

ین گرونی طلا کی میره پلاتین بخرهنقره بهترهو اقتصادی تر

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایا مراقب عزیزانم باش
مرسی عزیزم از راهنمایت

خواهش میکنم گلم

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔
توی اسلام استفاده از طلا برای مرد ممنوعه..اید دلیل علمیش رو واضح ندونم ولی به خدا اونقدر اعتماد دارم ...

بخاطر اینکه طلا باعث میشه خون رسانی درست انجام نشه من اینو تو راهنمایی معلم دینیمون ازم خواست که تحقیق کنم 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
همسر من حلقه رو اصلا در نیاورده از دستش ،طلا هست ،عقیم هم نشده ،بخدا بچه داریم😁😁😁😁

منم شوهرم زنجیر طلا داشت زمان مجردی همش گردنش بود ولی عقیمم نشد خداروشکر یه پسر نازم دارم

ولی بعدش فروختیم من النگو خریدم واسه خودم