2777
2789

از ساعت ۹ صبح دعواشونه صداشم میاد، بگو سر چی؟ سر اینکه مرده میکه چرا رفتی رنگ پرده رو قهوه ای خریدی و چرا استر زیر پرده چین نخورده!!!! هنوزم دارن دعوا میکنن مرده ۵۰ سالش میشه همیشه هم تو خونه هست زنه جوون تره شاید ۴۲ ساله مثلا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فوزولی کردن خوب نیست😕😕

فضولی چیه بابا کنارمون یه دیواره خونمون نهایت صد متره کلید پریز میزنی صداش میاد وای به حال داد و بیدا‌د سر صبحی ارامش ادمو میگیرن

فوزولی کردن خوب نیست😕😕

فضولی نیست، ایشون تو خونه ش نشسته صدای انا میاد. گوشش رو بگیره؟

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
بعد زنه داد و فریاد بس کن دیگه جای مرد بیرون خونه هست زن توی خونه ولم کن روانیم کردی مگه تو داری نجا ...

خخخ راس میگه خو

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟