2777
2789
عنوان

عشق دوم

578 بازدید | 20 پست

توصیه میکنم هیچوخت عشق دوم نباشید...ی روزی ی جایی مقایسه میشید و دلتون میشکنه حتی ناخودآگاه!😢😔

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این طبیعیه...هر کس باشه یه روزی یاد عشق اولش میفته...اونهایی که عشق اولن احساس خوشبتی بیشتری دارن حت ...

درسته...😔😔😔الان دلم از زمین و زمان خونِ!

چیشده  😔

دیشب ی بحثی پیش اومد به شوهرم گفتم پس حتما دختر عمه ات(عشق اولشه)زرنگه اونم گف آره زرنگه بعدشم من ناراحت شدم میگه غرغرات تموم شد افتادی به جون اون یعنییی دلم خیلی شکست😔

دیشب ی بحثی پیش اومد به شوهرم گفتم پس حتما دختر عمه ات(عشق اولشه)زرنگه اونم گف آره زرنگه بعدشم من نا ...

خب پس خودتون نباید شروع میکردید...هیچ وقت با بحث و کل کل بیخودی روی همسرتون رو باز نکنید

اگه طرف مقابلتون از قصد مقایسه نمیکنه و کم این اتفاق میفته اصلا خودتونو اذیت نکنید و حساسیت نشون ندی ...

متاسفانه من آدم زودرنج و منفی نگریم...نمیدونم کی آدم میشم😑

دیشب ی بحثی پیش اومد به شوهرم گفتم پس حتما دختر عمه ات(عشق اولشه)زرنگه اونم گف آره زرنگه بعدشم من نا ...

حساسش نکن.. حرف اونو اصلا نزن تو خونه... بزار کمرنگ بشه وجودش.. 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
همسرمن قبلا نامزد داشته یعنی عقدبودن دختره خواسته جداشن همسرم نمی خواسته همش تودلم آشوبه که حتما مقا ...

منم تقریبا وضعم همینطوره البته الان دختره بچه هم داره!

کلا هیچ وقت بحث خانمهای دیگه رو الکی پیش نکشید...حالا منظورم عشق نیست اصلا...کلا راجب همسایه...فامیل ...مردم...لزومی نداره ...اگه شما خودتونو بهتر از همه خانمها بدونید مقایسه شروع نمیشه