2777
2789
عنوان

کمک لطفا بیاین ،سردرد دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7907 بازدید | 35 پست

سر_درد#  

درمان کلی: برای همه

محدودکردن خوردن سردیجات ،چای ،مرغ روز،ترشیجات شوری و.محصولات کارخانه ای ومصنوعی واستفاده مداوم ازشربت عسل وغذاهای ارگانیک وطبیعی بهترین درمان برای رفع حملات میگرن یاسینوزیت هست،

رفع سینوزیت،میگرن،سردردها:

-روغن بنفشه پایه کنجد در هر حفره بینی دو قطره هر شب بچکانید و پنج دقیقه به پشت دراز بکشید و زیر سرتان چیزی نباشد. دقت کنید که روغن خوب به داخل مغز هدایت شود و به دهانه سوراخ بینی گیر نکند.

درمان سردرد: ،،،سینوزیت ،ومیگرن،،،

بخور اسطوخودوس و مرزنجوش و تخم گشنيز براي سردرد خيلي خوب جواب ميده.

و اما روش اساسی درمان سردرد:    

درمان کم خونی

۱- حجامت گرم کتف (بادکش) ۲۱ مرحله

۲-  ارده با شیره انگور هفته ای  ۵ وعده صبحانه

۳- استشمام عطر گرم شبها موقع خواب جلوی بینی

۴- روغن مالی با روغن کنجد روی ملاج سر

۵- ترک و یا کاهش سردیها مخصوصا شبانگاه.

۶،دمکرده زنجبیل باعسل روزی چندبار

۷روغن بنفشه شبهادربینی ریخته شود،

اکثرمواردبالاتجربه شده س والحمدالله برای خیلی هامفیدبوده.

طب_اسلامی#  

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سردرد#  

:
✅ #سر درد #میگرن

حجامت از سر که تاثیر بسیار زیادی دارد و حجامت نافعه نام دارد
قطره روغن بنفشه پایه کنجد داخل بینی بچکانید به مدت طولانی اگر استفاده کنید سر دردشدید و میگرن رو درمان میکنه(حداقل 40 شب)
داروی شافیه 5 ماهه طب اسلامی
شستن سر با لعاب گل ختمی سفید
یک قاشق پودر گل ختمی داخل نصف لیوان آب جوش بریزید بعد از 20 دقیقه که لعاب داد با جوراب صاف کنید و لعابش رو 20 دقیقه روی سر بذارید و بعد بشویید(هفته ای چند بار)
شستن سر با حنا
20 دقیقه رو سر باشه کافیه بعد بشویید
پوشیدن سر بعد از حمام
5 کف از آبِ گرم حمام به محضِ ورود به حمام و در ابتدای امر،  روی سر بریزید و بعد حمام کنید
پرهیز از خوردن آب یخ
خوردن برگ کاسنی
خوردن 21 عدد مویز صبحها ناشتا
خوردن سیاهدانه
نوشیدن آب باران
نوشیدن آب زمزم
برای درد شقیقه چکاندن روغن بسباسه در بینی

🌸🕌درمان درد سر و شقیقه🌸🕌

⚜امام صادق«علیه السلام»
این آیات را بخوان:
📖وَ لَو أَنَّ قُرآناً سُیِّرَتْ بِهِ الْجِبالُ أو قُطِّعَتْ بِهِ الارضُ أو کُلِّمَ بِهِ الْمَوتی بَلْ للّهِ الامرُ جَمیعا(رعد/31)
📖تَکادُ السماواتُ یَتَفَطَّرْنَ مَنْه...تا آخر آیه هَدّاً(مریم/90)
📖و جَعَلْنا مِنْ بَیْنِ أيْدِیهِم سَدّاً...تا آخر آیه.(یس/8)
📖یا أرضُ ابْلَعی ماءَكَ و یا سَماءُ أقْلِعِی...آخر آیه(هود/44)

📚مکارم الاخلاق.ص805

🕌🌸برای رفع سر درد🌸🕌

⚜پیامبر اکرم«صلی اللَّهُ علیه و آله»فرمودند:

💟دو دست بگشا، سوره حمد و اخلاص و ناس و فلق بخوان و پس از آن دو دستت را به صورت بمال.

📚 مکارم الاخلاق ۱۸۷/۲

طب_اسلامی#  

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

سردرد#  

طب_اسلامی#  

قطره_بنفشه_پایه_کنجد#  

طرز تهیه روغن بنفشه
پایه کنجد:
گل بنفشه را در ظرفی (ترجیحاً) شیشه‌ ای قرار دهید و روی آن روغن کنجد یا زیتون(روغن پایه) ریخته تا جایی که روی گل‌ها برسد، یک ماه آن را بگذارید، می‌توان آن را پشت شیشه در معرض نور (غیرمستقیم) آفتاب قرار داد و هرچند روز آن را تکان داد تا مواد آن خوب جا به جا شود، پس از یک ماه می‌توان روغن را صاف کرد و اگر بخواهیم روغن بهتری داشته باشیم باید دوباره در آن گل بریزیم و یک ماه بگذاریم و اگر ده ماه این کار را انجام دهیم روغن بنفشه به‌ دست‌ آمده بسیار عالی و مؤثر در درمان انواع بیماری‌ها است.

بهتر است در تهیه روغن بنفشه از گل نیمه‌ خشک استفاده شود و بدون ساقه باشد زیرا اگر تر باشد کپک می‌زند و اگر خشک باشد مواد آن دیر جذب می‌شود، دقت شود که از آتش (حرارت) و نور مستقیم آفتاب نباید استفاده کرد. روغن بنفشه علاوه بر سردرد برای سینوزیت و آسیب مغز (ضربه‌ مغزی) درمان است.

اگر گل بنفشه قبل از اینکه کاملاً خشک شود و به حالت نیمه‌ خشک در روغن ریخته شود اثرش بیشتر است، همچنین اگر گل را نیم کوب کنند بهتر است و حجم آن کم می‌شود، اگر هر ماه گل‌ها عوض شود تا ده ماه این روغن بنفشه واقعاً معجزه خواهد بود، البته حداقل دو ماه باید گل بنفشه در روغن ریخته شود.

____

روغن زیتون برای مشکل دیگری هست

روغن کنجد برای سردرد.

میتونی هم اماده از نماینده ی فروش داروی طب اسلامی؛ معتبر(تاکید میکنم*معتبر )تهیه کنید.

قیمتاشم قبل گرونی ۶هزار تومن بود هر قطره.الان بی خبرم

قطره روغن بنفشه پایه کنجد،از کجا بخرم؟

از نمایندگی های فروش معتبر شهرتون

کدوم شهری؟

میتونی زنگ هم بزنی قم نمایندگی اصلی اونجاست بگی برات بفرستن

قطره روغن بنفشه پایه کنجد،از کجا بخرم؟

روش استفاده هم بگم تا یادم نرفته.

در ار سوراخ بینی یه قطره میریزی حالت دراز کش گردنتو بده عقب تا مدتی اون حالت بمون بعد به حالت سجده برو .اگر سردرد مقطعی و خوب میشه که هیچی.

مرسیی،عطاریا ندارن؟صبح برم بخرم داغونم

نه اصلا ندارن

البته هیچ وقت دارو رو از نشناس نگیر .داروهای طب اسلامی فقط از نمایندگی معتبر .هم مطمئن هست هم قیمتش رو نمیکشن.چند وقت بود کلاه برداری کردن داروی ۵هزارتومنی رو به مردم ۵۰ میدادن یه عده سواستفاده گر.

مرسیی،عطاریا ندارن؟صبح برم بخرم داغونم

———

02538756609
شماره داروخانه قم(فروش فقط به صورت حضوری)
—————————————

سایت فروش داروخانه ی قم به آدرس اینتریتی زیر:
http://markaztebeslami.ir/
ارسال دارو به سراسر کشور

——— 02538756609 شماره داروخانه قم(فروش فقط به صورت حضوری) ————————————— سایت فروش داروخانه ی قم ب ...

میگم این قطره رو هرشب استفاده کنم تا چن وقت؟یا وقتیکه سرم درد میکنه؟