2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 25 پست
عاشق امضاتم که من  منم تو کمپین هستم 😊😏👋✋🖐✌

خیلی خوش اومدی عشقم😍😍😍😍

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب اگر بچه نمیخواهی به نظرم  جلوگیری کن برای چی رفتی سایز فولیکول رو اندازه میزنی استرس می ...

جلوگیری میکنم 

کلیه هام درد میکردن

دکتر سونو نوشت

و رحم.و اینا.هم یدفعه نوشت واسم

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
والا من با فولی ۱۰ و۱۲ روز ۴۳ پریودمه و۱۳ روز تاخیر دارم دو تا بی بی هم مثبته امروز میرم آز بتا

ان شاءالله بارداری عزیزم

من ماه قبل بجای پریودم لکه بینی خونابه و قهوه ای داشتم،روز چهارم بی بی زدم منفی شد...ینی باید لکه بینی تموم میشد تست میزدم؟

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
مننون گلم بتا۹۶۶.۷ بود

مبارکه عزیزم

ان شاءالله بسلامتی😍😍😍

من ماه قبل بجای پریودم لکه بینی خونابه و قهوه ای داشتم،روز چهارم بی بی زدم منفی شد...ینی باید لکه بی ...

پریود نشدی؟

2824
2823
2791
2779
2792