2821
2789
عنوان

بارداری

265 بازدید | 25 پست

با فولیکول سایز 14 و 12

امکان بارداری هست؟

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

روز چند این اندازه بوده؟

واسه بارداری نمیخوام

یه پسر دارم

گفتم یموقع دسته گل به آب ندم😎😎😎

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
من یه ۱۴ داشتم یه ۲۰ دکتر گفت ۱۴ به درد نمیخوره . باردار شدم گفتن با همون ۲۰ بوده . ولی به قول این د ...

درسته عزیزم

روز چند این اندازه بوده؟

11روز مونده به پریودیم

😂😂😂😂😂😂

بخدا😂😂😂

خیلی باحال بود اخه .همه ما داشتیم امید میدادیم‌😂😂😂که باردار میشی . یه دفعه برعکس شد فهمیدیم میخوا ...

اره دقیقا

یدونه واسه هفت پشت خودم.و.شوهرم.و جد و ابادمون کافیه

اگر دوره ات رو ۲۹ روزه در نظر بگیریم یعنی روز ۱۸  فکر میکنم دیر سونو انجام دادی  چون سون ...

وووووووی نهههههههه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز