2777
2789
عنوان

همسایه عجیب و غریب و پررو😒😓🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 4714 بازدید | 83 پست
 اخه ما یه مستاجر ترک داشتیم همین مدلی اصلا حرف حالیش نمیشد مهمون از شهرستان میومد چند هفته میم ...

الان یه نفر اونطوری بوده پس همه همشهریای اون یعنی اونطورین؟؟؟

عجب طرز تفکری دارید🤔

میشه برای سالم بدنیا اومدن نی نیم،یدونه صلوات مهمونم کنید.
وا😨خدا صبر بده نمیشه قرار داد و فسخ کنید هر چی جریمه شد بدین خیلی سخته

گف مامورم بیاد نمیتونه کاری کنه

هرچند زر اضافه زد

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه ما یه مستاجر ترک داشتیم همین مدلی اصلا حرف حالیش نمیشد مهمون از شهرستان میومد چند هفته میم ...

وااااااا...... حالا مگه فقط تو سراب اینجور ادم پیدا میشه؟؟؟؟ تورو خدا سریع به قومیت ربط ندین.‌بی شعور و باشعور همه جا هست

❤👬❤

اقا حرفشون ک تموم شده رفته بالا عروسمون شنیده ک دختره به مادرش میگفته دیدی رفتم دعوا کردم؟ سلیطه بی حیا😒

قرار نیس یکی بده اون یکی ها هم بد باشند عزیزم تو هر قومیتی خوب و بد داریم نمیشه که چون همسایه شما ترک و سرابی بود حتما همسایه همه بد باشه ترک و اهل سراب باشه😐😐😐😐😐

💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔

خدایی خیلی گیر دادین  اگه این قدر رو صدا حساسین باید به یه زن و شوهر کارمند بی بچه میدادین که فقط شب جنازه بیان بخوابن از ۸ ۹ ۱رخ تا ۸ و ۹ شب تایم خواب نیست حالا مهمون میاد یا بچه بازی میکنه نمیشه جلوش رو گرفت که سر ظهر هم باید مراعات کنن جیغ جیغ هم نکنن ولی اگه صدای صحبت و راه رفتن شون میاد ایراد از ساختمونه نمیتونن خودشون رو حبس کنن

اقا حرفشون ک تموم شده رفته بالا عروسمون شنیده ک دختره به مادرش میگفته دیدی رفتم دعوا کردم؟ سلیطه بی ...

به نظرم شما با این تذکرهای شل و وا رفتتون فقط باعث میشین اونا جری تر و احترام ها برداشته بشه. برین به بنگاه بگین ما این مستاجرو نمیخوایم‌. بیا ووبیرونش کن. بذارین اون بیاد و بترسونه تا ادم بشن

❤👬❤

اشنایی مل هم گیر یه همسایه روانی افتاده بود رفتن شکایت کردن اونام گفتن تا قرار دادش تموم نشه نمیشه کاری کرد مگر اینکه تو قرار داد چیزی که به درد این مواقعه بخوره نوشته باشن

اقا اینا دیروز رفتن صب اومدن

تا الان بگو اصلا یه ذره صداشون اومده خیر😐

اصلا تعجبیم هممون

عروسمون میگه داداشت نمیزاره یه ذره صدا زیاد کنم خخخ

منم دیدم ارومن اصلا جارو نکشیدم

وای خونه چ ارامشی داره این سه هفته سرسام گرفته بودیم😩

نمیدونم کی چیزخورشون کرده از دیوار صدا میاد ازینا نه😆

حتی زنه قبلا تنها بودنی مدام تو خونه راه میرف و بلند بلند حرف میزد ولی الان نمیدونم اقا این دسشویی هم نمیرن😂

وای من تو هتل یبار گیر یه ادم بیشعور افتادم برا ۷ پشتم بسه. ۲نصف شب از راه رسیدن اتاق بغل ما بودن صداشونو گذاشته بودن رو سرشون بچه هاشون تو راهرو بدو بدو میکردن اصلا میخاستم یا اونارو بکشم یا خودمو من اعصابم ضعیفه 

تظاهر میکنم به زندگی کردن