2777
2789
عزیزم اینا همه اثرات بی پولی و اوضاع خراب مالیه منم شوهرم هروقت بی پول باشه اصلا نمیشه باهاش حرف زد ...

اخه خیلی سخته  خودش اینهمه بهم محبت کرده حالا خودش منو از محبت که هیچ از حرف زدن ساده هم محروم کرده  نمیشینه باهام ۴کلمه حرف بزنع

خداجون مراقب نی نی تو دلم باش به خودت میسپارمش😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اشتباه میکنی میریزی تو خودت باید بهش بگی سرد شده و از کاراش بهم ریختی

هر چقدرم مغروره مردا بچه هستن شما برو الان دست شر و گوشش بکش نازش کن ببوسش قطعا رو بر میگردونه

خدای مهربونم ممنونم بابت نی نی که تو دلم کاشتی دل همه منتظرا رو شاد کن   

اگه باردار هستی شاید شوهرت ملاحظه میکنه یا میترسه.با اخلاق خوب میشه زندگی رو دوباره ساخت سعی کن وقتی مشکلی براش میاد درکش کنی به حرفاش گوش کن وقتی خسته و عصبانیه بزار یکم تو حال خودش باشه بعدا باهاش حرف بزن 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
قهره مغرور روشوکرده اونورخابیده😔

یهویی بپر بوسش کن بعد بدون ابنکه حرفی بزنی تو بغلش بخواب   گوشی هم میتونه باعث این سردی باشه ها حواست باشه مردا دوس ندارن خانمشون با گوشی بازی کنه.

و خدایی که برایم کافیست
احترام و تائیدکردن همسر خیلی اثرداره جلوی خودش ازش تعریف کن یه چیزی که میخره حتی میوه کلی ازش تشکر ...

دقیقا همینجوری هستم حتی  بیشتر  باور کن بعضی وقتا میگم بسه دیگ خودمو با خاک یکسان کردم😑 بقول دوستمون فشار مالی روشه ولی این فشار شاید مدت طولانی ادامه داشته باشه اگ زندکیمون اینجوری باشه با شناختی که از خودم دارم منم سردترمیشمودیگ باهیچ چی نمیشه درستش کرد 

خب بارداری یه قسمتشه اما خیلی تعقیرات دیگ کرده  انقدرابطمون سرد شده که دیگ شبخیر هم نگفتی ...

منم شوهرم يه مدت طولاني همينحوري شده بود

ولي خب ديگه يروز بهش اس دادم گفتم من تو خونه خيلي احساس تنهايي ميكنم 

تو يا با بچه اي يا خونه مادرت اينا هستي

بعدش ديگه هردو اخلاقمون خيلي عوض شد سعي كرديم بهتر باشيم

بنظرم باهاش حرف بزن

اگه حرف نزني ك نميتوني بفهمي چش شده

با حرف زدن مشكلي هم اگه باشه حل ميشه

سعي كن بهش نزديك شي

اشكال نداره اگه بي محلي ميكنه ولي تو برو بهش بچسب 

از طرف ني ني باهاش با صداي بچگونه صحبت كن 

ببين درد دلش چيه

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
دقیقا همینجوری هستم حتی  بیشتر  باور کن بعضی وقتا میگم بسه دیگ خودمو با خاک یکسان کردم😑 ب ...

پدر شدن براي مردا خيلي بار سنگينه

من الان ٣ ماهه زايمان كردم

از ماه ٨ استرسو تو چشماي شوهرم ميديدم 

پا به ماه بودم باهام دعوا كرد شيشه ميزو شكوند 

خب منم اون موقع توقع داشتم بجاي اين رفتارا باهام مهربون تر باشه

شايد تا ٢٠ روز پيش همينحوري بود

ولي باهم صحبت ك كرديم انگار ك درد دلمون خالي شد

خيلي جفتمون الان راحت تريم

خدا ازشون نگذره نان اوراي خانواده خيلي تو فشارن

منم شوهرم يه مدت طولاني همينحوري شده بود ولي خب ديگه يروز بهش اس دادم گفتم من تو خونه خيلي احساس تن ...

ممنون عزیزم اینکارو انجام میدم . 

ممنون عزیزم اینکارو انجام میدم . 

فدات عزيزم 

از فرصت تنها بودنتون نهايت استفاده رو بكنين

ني ني بياد كلي مشغولتون ميكنه

ان شاءالله قدم ني ني واستون پر خيرو بركت باشه عزيزم ❤️❤️❤️

یهویی بپر بوسش کن بعد بدون ابنکه حرفی بزنی تو بغلش بخواب     گوشی هم میتونه باعث این سردی ...

راسته میگن ناز کش داری نازکن نداری پاتوروبه قبله دراز کن .یمدت خودم هی پیشقدم میشدم حالا هی اون ناز میکنه من باید برم بغلش 🤕

فدات عزيزم  از فرصت تنها بودنتون نهايت استفاده رو بكنين ني ني بياد كلي مشغولتون ميكنه ان شاء ...

مرسی عزیزم انشالله همچنین شما 

زندگی چند سال قبل منو تعریف کردی....چاره کارت :کم توقعی.کم توقعی.کم توقعی.رفتارای خودتو مرور کن ببین ...

خونه همیشه مرتبه بخاطر وسواس جزعی لعنتی که دارم هروز خودمو کلی خسته میکنم باکارای خونه اخرسر هم میبینم که به هیچکاری نرسیدم درست انجام بدن اداره کردن رو بلد نیستم . از وقتی هم که دیگ حقوقی نیست کلی عوص شدمو دیگ قدرعافیتومیدونم اگ کوه طلا هم جلوم باشه احتیاط میکنم تو همه چی