2777
2789
عنوان

بچه ی دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 57 پست
عزیزم تو این دور زمون دیگه بچه ها همه چی رو میدونن من طبقه ی بالای خونه ی مادرشوهرمم و تقریبا هفته ا ...

والا دور و بر من این حس های حسادت و اذیت نیست 

دختر های برادر شوهر من هر دو ۱۰ ساله هستند اما تا حالا این رفتارها رو ازشون ندیدم 

والا ما هم تو این دوره داریم زندگی میکنیم 🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزار ماشالله به توانی که خدا جون بهت داده

مرسی گلم.دعا کنین برام که فقط خدا صبر و توان بده بهم تو فکر کن با وجود مشغله دوتا بچه ی شیر به شیر،افسردگی بعد زایمانم گرفتم.گاهی بچه هام که گریه میکنن خودمم میشینم باهاشون گریه میکنم😭😭خل شدم حسابی😢

در کلاس زندگی درسها گونه گونه است/درس دست یافتن به آب و نان/درس زیستن کنار این و آن/درس مهر،درس قهر،درس آشنا شدن،درس با سرشک غم ز هم جدا شدن/در کنار این معلمها و درسها/در کنار نمره های بیست و نمره های صفر/یک معلم بزرگ نیز،در کلاس هست و در کلاس نیست/نام اوست"مرگ"و آنچه او درس میدهد"زندگیست"فریدون مشیری
خوب یه مادر تازه زایمان کرده نمیتونه کنار بچه ای بخوابه که ممکنه تو خواب غلت بزنه میخواد بچه شیر بده ...

اره عزیزم ولی کاش تو این‌روزای حساسش یه جایی بخوابین که همگی کنار هم‌باشین 

من پسرم سه سالشه که داداشش چند روز پیش به دنیا امد ولی از نبود من تو یه شب و اینکه بعد از اون نمیشد ...

عزیز دلم ۳ سالگی خیلی سن حساسیه اصلا بچه های سه ساله سرشار از خشم و ناراحتی هستند مطمن باش با ءذر زمان خوب میشه 

دختر من تو سه سالگی  با اینکه تنها بود و همه شرایط اوکی بود بازم یه موقع هایی دلم براش میسوخت که چزا این همه خشم و لجبازی و ناراحتی داره

مرسی گلم.دعا کنین برام که فقط خدا صبر و توان بده بهم تو فکر کن با وجود مشغله دوتا بچه ی شیر به شیر،ا ...

ای جونم خدا صبر بده بهت به همه منم زیاد فک نمیکنم میترسم افسرده بشم اما به اینش فک میکنم که وقتی یکم بزرگ شدن همدم هم‌میشن و لبخند به روم‌میارن 

اره عزیزم ولی کاش تو این‌روزای حساسش یه جایی بخوابین که همگی کنار هم‌باشین 

هستیم کنار هم اما زیادی وابسته شده باید بغلش کنم تا خواب بره 

از لحاظی الان خودش خیلی مستقل تر شده 

تو خوبی و نمیرسی به داد خوبها فقط ...🕋 🥀
بله دقیقا لحبازی و خشم و عصبانیت

ببین تو شرایط تو فعلا نمیتونی باهاش خیلی بازی کنی وقت براری چاره فقط محبته تحت هیچ شرایط شما دعواش نکن بزار باباش دعوا کنه تو فقط محبت خالص بیکار نشستی فقط مدتب بگو تو عشقمی و..... تا جایی که میتونی براش سرگرمی پیدا کن مثل با شوهرت بره پارک بره خرید بره مهمونی

ببین تو شرایط تو فعلا نمیتونی باهاش خیلی بازی کنی وقت براری چاره فقط محبته تحت هیچ شرایط شما دعواش ن ...

داریم همین کارو میکنیم،تا سرگرم شه یه حوری،

میفرستمش مهد

تو خوبی و نمیرسی به داد خوبها فقط ...🕋 🥀