دوستان من برا بچه ی دوم باردارمدخترم ۶ سالشه همونی که میخواستم سقط کنم مرسی از شما ها نظرمعوض شده ولی عذاب وجدان دارم که نکنه به بچه ی اولمظلم بشه دخترم خیلی بچه دو ست داره ولی از اینکه من برم عمل میترسه فقط اینو میگه راهنماییم کنید لطفا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسی گلم.دعا کنین برام که فقط خدا صبر و توان بده بهم تو فکر کن با وجود مشغله دوتا بچه ی شیر به شیر،افسردگی بعد زایمانم گرفتم.گاهی بچه هام که گریه میکنن خودمم میشینم باهاشون گریه میکنم😭😭خل شدم حسابی😢
در کلاس زندگی درسها گونه گونه است/درس دست یافتن به آب و نان/درس زیستن کنار این و آن/درس مهر،درس قهر،درس آشنا شدن،درس با سرشک غم ز هم جدا شدن/در کنار این معلمها و درسها/در کنار نمره های بیست و نمره های صفر/یک معلم بزرگ نیز،در کلاس هست و در کلاس نیست/نام اوست"مرگ"و آنچه او درس میدهد"زندگیست"فریدون مشیری
ببین تو شرایط تو فعلا نمیتونی باهاش خیلی بازی کنی وقت براری چاره فقط محبته تحت هیچ شرایط شما دعواش نکن بزار باباش دعوا کنه تو فقط محبت خالص بیکار نشستی فقط مدتب بگو تو عشقمی و..... تا جایی که میتونی براش سرگرمی پیدا کن مثل با شوهرت بره پارک بره خرید بره مهمونی