2777
2789
عنوان

بچه ی دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 57 پست
فداش بشم چه مهربونه😍😍😍

خدانکنه عزیزم😄😍😘😘

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی دوسالگی پسرم منظورته؟؟؟ ولی من واقعا ب دخترم مدیونم ن وقت بازی باهاش رو دارم ن حوصلشو  ی م ...

اره عزیزم پسرت که بشه ۱ ساله میشن هم بازی و با هم دنیا رو کشف میکنند اوج عشق و حاله

قانع کنی؟؟؟؟ من اصلا درکت نمیکنم  این همه موضوع برای صحبت و بازی با دختر ۶ ساله چرا زایمان؟؟؟ ...

اخه اولین بازی که بهش گفتم نی نی دارم‌گریه کرد شدید که مامان بچه نمیخوام که بری بیمارستان دلت رو ببرن فقط گریه کرد

اره عزیزم پسرت که بشه ۱ ساله میشن هم بازی و با هم دنیا رو کشف میکنند اوج عشق و حاله

دختر کوچیکه الان یک سال و دوماهشه دقیقا همینیه ک گفتی دیدن رابطشون بازی کردنشون دعواهاشون حتی کلی کیف داره😅😄😍

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
دختر من ۴ سالشه ک پسرم دنیا اومد الان پسرم دوماه و نیمه واقعا احساس میکنم ب دخترم ظلم شده چون مثل ق ...

عزیزم پس من چه دل دارم که دختر اولم 10ماهه بود دومی رو باردار شدم.الان کوچیکه3ماهشه.منکه دخترم طفلک یه سال بیشتر نتونست شیرمو بخوره.4سال ماشاالله بزرگه دیگه از آب و گل درومده

در کلاس زندگی درسها گونه گونه است/درس دست یافتن به آب و نان/درس زیستن کنار این و آن/درس مهر،درس قهر،درس آشنا شدن،درس با سرشک غم ز هم جدا شدن/در کنار این معلمها و درسها/در کنار نمره های بیست و نمره های صفر/یک معلم بزرگ نیز،در کلاس هست و در کلاس نیست/نام اوست"مرگ"و آنچه او درس میدهد"زندگیست"فریدون مشیری
از فامیل همسرم بچه خواهر شوهرم‌ اینا ووو

خوب چرا باید این صحبت بینشون رد و بدل بشه 

؟؟؟؟؟

ببخشید من خیلی از مرحله پرتم اخه مگه یه بچه میفهمه تو خونه شما چی میگذره که بخواد باهاش دخترتون رو ازار بده؟ 

مثلا فقط یه ادم بزرگ میفهمه که نوزاد وقت زیادی لازم داره و مادر وقت کم میاره اما مثلا بچه خواهر شوهر از کجا میخواد همچین نقطه ضعفی رو پیدا کنه؟

چند ماهه حامله بودید که گفتید؟

امروز گفتم ۱ماهم تمومه قرار نبود تا ۳ ماه به کسی بگم‌اما مادر طاقت نیاورد و به مادربزرگم اینا گفت دخترم‌اونجا شنید منم اوردم خونه بهش گفتم تا از خودم بشنوه

دختر من ۴ سالشه ک پسرم دنیا اومد الان پسرم دوماه و نیمه واقعا احساس میکنم ب دخترم ظلم شده چون مثل ق ...

دختر من هفت سالشه و پسرم ده ماهشه منم اون اوايل نميتونستم به دخترم برسم در حدي كه ميرفت خونه مامانم ميخوابيد تا بره مدرسه.من حتي نميتونستم بفرستمش مدرسه😔پشيمون بودم إز آوردن بچه دوم هر چند كه  دومي خداخواسته بود اما الان خداروشكر زندگيم رو روال افتاده اذيت پسرم كم شده به هر دوشون ميرسم.در كل اينكه روزاي سخت بيشتر تا هفت ماهگي هست بعدش خوب ميشه

من پسرم سه سالشه که داداشش چند روز پیش به دنیا امد ولی از نبود من تو یه شب و اینکه بعد از اون نمیشد کنارم بخوابه کلی رفتارش عوض شد،بد شد، کلی باهاش حرف زدم الانا بهتره

برا بعضی بچه ها واقعا سخته درکش

تو خوبی و نمیرسی به داد خوبها فقط ...🕋 🥀
خوب چرا باید این صحبت بینشون رد و بدل بشه  ؟؟؟؟؟ ببخشید من خیلی از مرحله پرتم اخه مگه یه بچه ...

عزیزم تو این دور زمون دیگه بچه ها همه چی رو میدونن من طبقه ی بالای خونه ی مادرشوهرمم و تقریبا هفته ای دوبار دختر خواهر شوهرم میاد و با دخترم‌بازی میکنن کلاس  پنجم خودشم تک فرزنده و اصلا بچه نمیخواد و به مادرش میگه بچه نمیخوام‌اونم به خاطر این بچه دار نمیشه میترسم‌اون چیزیربگه